4.9
Лікар Вертебролог, Дієтолог Шаверіна Ірина Семенівна на Doc.ua

Відгуки про лікаря Шаверіна Ірина Семенівна

Лікар вищої категорії
43 років досвіду
Дорослі
Діти
Лікар-вертебролог проводить консультативний прийом, а також реабілітацію на пристрої для профілактики і лікування захворювань опорно-рухового апарату Eurospine, розшифровку МРТ, КТ хребта. Лікує артрит, хворобу Бехтєрєва, болі в спині і шиї, кіфоз, міжхребцеву грижу, мігрень, остеохондроз
Вибачте :(
В даний момент запис до лікаря через наш сервіс не ведеться
Рейтинг
4.9
К-сть відгуків
119
Рекомендації
113
2
Рейтинг
Рейтинг лікаря розраховується на основі
реальних відгуків пацієнтів
Звернетесь ви знову до лікаря?
Так Ні
Як Ви оцінюєте консультацію?
Як ми збираємо відгуки?
Перевірені відгуки про лікаря
119 Відгуки
Рекомендую
Яна 28 Липень 2021
Сподобалось відношення лікаря. Будемо звертатися ще.
Рекомендую
Оксана 07 Квітень 2021
Прием понравился, Доктор профессионал!
Рекомендую
Антонина 23 Березень 2021
Я очень довольно. Все было детально рассказано, я поняла. Мне было рекомендовано носить корсет и пройти дополнительные анализы. Очень хорошее отношение к пациентам
Рекомендую
Ирина 20 Березень 2021
Очень понравилась консультация Ирины Семеновны. Внимательно осмотрела документы, снимки, задавала вопросы, доступно, наглядно рассказала, показала мои проблемы, почему нужно выполнить рекомендации, выслушала все вопросы и ответила на них. Несмотря на неутешительный диагноз полна сил бороться! Спасибо Вам за это, Доктор!
Рекомендую
Валентина 08 Лютий 2021
Дуже досвідчена людина, уважна. Приділила багато мені часу та пильно провела обстеження, поставила точний діагноз, зробила висновки й дала необхідні для мене рекомендації.
Рекомендую
Тамара 25 Січень 2021
Очень понравился прием, очень хорошая консультация, доктор рассказывает все подробно. Очень грамотный доктор. Доктором очень довольна
Рекомендую
Антонина 11 Січень 2021
Приємна, та уважна лікар.Я в захваті від неї.
Рекомендую
Анна 04 Листопад 2020
Доктор профессионал, компетентен в своей деятельности. Все обходительно, внимательно. Приятное впечатление.
Рекомендую
Оксана 26 Вересень 2020
Мне понравилось профессионализм доктора и надеюсь на дальнейшее сотрудничество. Первое впечатление очень позитивное, это единственный доктор который мне объяснила доступно мою проблему. Потому что остальные доктора которых раньше посещала, назначали только таблетки и занимались непонятно чем. Я довольна работой этого специалиста
Рекомендую
Светлана 16 Вересень 2020
Внимательная женщина, хорошее предложение по поводу лечение. Все понравилось
chevron_left 1 2 3 4
Показати ще 10 Відгукиautorenew
chevron_right

Лікарі поблизу

Всі лікарі Київ