Лікар Гематолог Сербін Ірина Миколаївна на Doc.ua
4.7

Відгуки про Сербін Ірина Миколаївна

Висококваліфікований лікар, який компетентний у питаннях проведення ряду спеціалізованих заходів спрямованих на діагностику і лікування захворювань крові різної етіології, таких як лімфома, гемофілія, анемія, сепсис та ін.
4.7
Відгуків

Як ми формуємо рейтинг?

• Рейтинг формується з відгуків пацієнтів, кваліфікації, наукового ступеня
  • Негативні випадки обов’язково розглядаються адміністрацією
  • Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг

Перевірені відгуки про лікаря 29 відгуків

Ірина 16 Липень 2025
Консультацією дуже задоволена. Лікар уважна, грамотна. Ірина Миколаївна віднеслась з усією відповідальністю. Проконсультувала, надала належні рекомендації.
Направлено до клініки
Аліна 21 Травень 2025
Було відчуття, що на прийом прийшла до лікаря, лікар була достатньо ввічлива,але консультації як такої я не отримала.
Анатолій 15 Травень 2025
Ірина Миколаївна дуже освічена та ввічлива людина, доволі хороший спеціаліст. Я насправді щасливий, що зміг поспілкуватися з лікарем, саме на ті теми, які мене цікавили.
Дарія 09 Квітень 2025
Лікарка приємна людина, все пояснила, все розпитала, уважно дуже ставилась. Ми задоволені
Валентина 13 Березень 2025
Лікар дуже гарний. Мені сподобався професіоналізм лікаря, все вислуховує, підказує, мені дуже сподобався лікар
Вероніка 23 Січень 2025
Я б поставила 5 балів, мені все дуже сподобалось.
Галина 05 Грудень 2024
Все дуже добре пройшло, я дуже задоволена. Гарний, приємний лікар, на всі питання, що мене цікавили я отримала повну розгорнуту відповідь. Все дуже гарно, мене все влаштувало.
Анастасія 15 Серпень 2024
Євген 11 Липень 2024
Прийомом задоволений, лікарка компетентна, консультація сподобалася, дякую.
Тетяна 04 Квітень 2024
Досвідчений лікар, відповів на всі запитання, візитом до лікаря задоволена
1 2 3
Показати ще 10 Відгукиautorenew

Лікарі поблизу

Всі лікарі Київ