Лікар Гематолог Сербін Ірина Миколаївна на Doc.ua
4.5

Відгуки про Сербін Ірина Миколаївна

Висококваліфікований лікар, який компетентний у питаннях проведення ряду спеціалізованих заходів спрямованих на діагностику і лікування захворювань крові різної етіології, таких як лімфома, гемофілія, анемія, сепсис та ін.
4.5
Відгуки

Як ми формуємо рейтинг?

• Рейтинг формується з відгуків пацієнтів, кваліфікації, наукового ступеня
  • Негативні випадки обов’язково розглядаються адміністрацією
  • Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг

Перевірені відгуки про лікаря 43 відгуки

Валентина 28 Травень 2026
Прийом сподобався. Ми отримали відповіді на питання, які нас цікавили, все було добре
Направлено до клініки
Олеся 27 Травень 2026
По перше, лікар спізнилась і навіть не перепросила. По друге, гематолог опирається на старі протоколи, заперечує очевидні залежності моїх симптомів та проблеми, доволі застаріла позиція у тлумаченні. І виписувалось все на папірчику від руки, як у старі часи. Що тепер маю ребус, що ж там прописано.
Марія 29 Квітень 2026
Максим 04 Березень 2026
Мені все сподобалося, прийом пройшов комфортно, не було ніяких проблем, комунікація з лікарем проходила легко, лікар зрозуміло все пояснила, візитом до лікаря задоволений
Софія 11 Грудень 2025
Ілля 19 Листопад 2025
Наталья 19 Листопад 2025
Ирина Николаевна - очень внимательный доктор,  я в восторге от доктора! Очень компетентный специалист. Прием понравился. Планирую обратиться к доктору на повторный прием, после сдачи анализов.
Тетяна 01 Жовтень 2025
Олена 18 Вересень 2025
Лікарка видала довідку яка мені потрібна, дуже чітко та зрозуміло було пояснено. Візит пройшов чудово
Направлено до клініки
Олена 17 Вересень 2025
На жаль, візитом не задоволена. Лікарка була не дуже приємна, враження ніби хотіла якомога швидше закінчити прийом і піти додому. Щодо мого запиту, то особливої допомогти не отримала.
Показати ще 10 Відгукиautorenew

Лікарі поблизу

Всі лікарі Київ