Лікар Акушер-гінеколог, Гінеколог, УЗД-фахівець, Онкогінеколог Гаряєва Ірина Анатоліївна на Doc.ua
Як акушер-гінеколог, володію достатніми знаннями в антенатальному догляді, веденні вагітності, а також у лікуванні гінекологічних захворювань. Мій досвід охоплює як стандартні випадки, так і складні патології, що потребують індивідуального підходу. Як онкогінеколог, працюю в одній із найчутливіших галузей медицини — супроводжую жінок при онкологічних діагнозах, де точність діагностики та тактність лікування безпосередньо впливають на прогноз і якість життя. Здатні поєднувати клінічну реальність із людяністю, пояснюючи складні речі доступною мовою. Для мене пацієнтка — не «випадок», а людина з унікальною історією, якій я присвячую свій час, увагу та професіоналізм. Відстежую динаміку стану пацієнток між візитами, аналізую ефективність призначень, коригую тактику і не боюся визнати, коли потрібна друга думка чи допомога суміжного фахівця. Я -лікар, якому довіряють не лише через дипломи та досвід, а й через те, що поруч із мною пацієнтка відчуває: її бачать, чують і дійсно прагнуть допомогти.
Відгуків

Як ми формуємо рейтинг?

• Рейтинг формується з відгуків пацієнтів, кваліфікації, наукового ступеня
  • Негативні випадки обов’язково розглядаються адміністрацією
  • Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг

Перевірені відгуки про лікаря відгуків

Людмила 10 Липень 2026
Комфортно все було на візиті, дуже все сподобалося.
Яна 24 Квітень 2025
Найкращий лікар.
Олена 14 Січень 2025
Дуже приємна лікарка, я задоволена прийомом та проведенням обстеження, дякую.
Книшевська 07 Червень 2021
Анна 01 Грудень 2019