Лікар спеціалізується на гастроентерології та єндоскопії. Проводить консультативний прийом, огляд, первинну діагностику, підбір схеми лікування. Лікує захворювання і патології гастроентерологічного профілю. Постійно удосконалює свій рівень кваліфікації за допомогою навчальних заходів
Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг
Перевірені відгуки про лікаря 13 відгуків
Олександр 04 Серпень 2025
Чудовий лікар, дуже кваліфікований, приємний в спілкуванні. Лікар дуже компетентний, звернув увагу на попередні результати аналізів, призначив додаткові аналізи. У мене достатньо складна хвороба, лікар доступно і своїми словами все пояснив. Планую звернутись до лікаря на повторний прийом
Валерія 05 Травень 2025
Лікар дуже компетентний фахівець, чітко все роз'яснив. Мені дуже сподобалось, перший раз мені зустрівся такий гарний лікар.
Павло 05 Лютий 2025
Андрій 25 Листопад 2024
Лікар консультацію провів, на питання відповів, порекомендував, було приємне спілкування з лікарем.
Юрій 28 Червень 2024
Дуже уважно передивився усю купу аналізів що ми мали, прокоментував своє бачення, тому вважаю його уважним та професійним.
Валентина 20 Травень 2024
Гарні враження, все пройшло добре, нарікань немає, візитом задоволена, планую звернутися на повторний прийом
26 Лютий 2024
Все було на високому рівні
Олена 15 Лютий 2024
Лікар компетентний, вислухав, проконсультував, мені все сподобалося, дякую.