Лікар Отоларинголог, Онколог Цимбалюк Євгенія Миколаївна на Doc.ua

Відгуки про Цимбалюк Євгенія Миколаївна

Доктор Цимбалюк Є.Н. є фахівцем з надання невідкладної отоларингологічної допомоги, включаючи первинну хірургічну обробку ран ЛОР-органів, а також займається ендоскопічною хірургією носа, придаткових пазух, гортані, проводить консервативне лікування запалень і інфекцій. Крім отоларингології працює в області онкології, проводить діагностичні та лікувальні обстеження для хворих з патологією голосового апарату. Виконує операції для видалення злоякісних і доброякісних пухлин, з максимальним збереженням органу. Є автором понад 25 науков
Відгуки

Як ми формуємо рейтинг?

• Рейтинг формується з відгуків пацієнтів, кваліфікації, наукового ступеня
  • Негативні випадки обов’язково розглядаються адміністрацією
  • Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг

Перевірені відгуки про лікаря 32 відгуки

Виктория 16 Січень 2020
Очень чуткий, человечный и мудрый доктор! Спасибо!
Николай 12 Грудень 2019
Очень приятный специалист, многое разъяснил и помог, в нашей ситуации.
Ирина 29 Жовтень 2019
Катерина 11 Червень 2019
Мені все сподобалося! Лікар: компетентний, все розповіла, пояснила, назначила лікування. Все добре!
Елена 21 Травень 2019
Юна 23 Квітень 2019
Юна 18 Квітень 2019
Все прекрасно, клиника прекрасная, обслуживание прекрасное, конкретно этот доктор достаточно компетентен. И вообще только позитивные эмоции от посещения клиники. Реально сходила к доктору, как отдохнула.
Алена 26 Лютий 2019
Елена 08 Листопад 2018
Сергей 25 Жовтень 2018
Всё устроило, всем остался доволен.
Показати ще 10 Відгукиautorenew

Лікарі поблизу

Всі лікарі Київ