Лікар Гастроентеролог, Гепатолог Бака Олена Михайлівна на Doc.ua

Відгуки про Бака Олена Михайлівна

Досвідчений лікар-гастроентеролог вищої категорії займається лікуванням функціональних захворювань шлунково-кишкового тракту. Здійснює комплексну терапію дисбактеріозу кишечника, лікування ожиріння, запальних процесів органів травлення та жовчовивідних шляхів (коліт, хвороба Крона, виразкова хвороба, холецистит), аутоімунних гепатитів та ін.
Відгуків

Як ми формуємо рейтинг?

• Рейтинг формується з відгуків пацієнтів, кваліфікації, наукового ступеня
  • Негативні випадки обов’язково розглядаються адміністрацією
  • Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг

Перевірені відгуки про лікаря 10 відгуків

Оксана 15 Липень 2026
Дуже кваліфікований лікар. На прийомі лікар одразу зорієнтувалась з приводу мого стану, лікар дуже мені допомогла,  одразу госпіталізували. Лікаря рекомендую, хочу, щоб більше людей знали про цього лікаря
Денис 02 Вересень 2025
Мені все сподобалося на візиті в лікаря, дякую. Лікар надав мені професійні рекомендації, я задоволений.
Тарас 20 Серпень 2025
Петро 21 Березень 2024
Анонім 05 Березень 2024
Оцінюю на найвищій бал, лікарка цілком компетентна, все сподобалося, дякую.
Александр 30 Жовтень 2021
Ольга 19 Листопад 2020
Алина 25 Червень 2020
Доктор замечательная, лучший гастроэнтеролог. Буду рекомендовать знакомым и друзьям.
Иван 19 Травень 2020
Людмила 18 Січень 2020
Единственное что мне не понравилось, что доктор опоздала на пятнадцать минут. А так все хорошо. Потом эти пятнадцать минут передвинули дальше.