2012 р. - III Міжнародний медичний форум «Інновації в медицині – здоров'я нації», ГУ «Інститут нейрохірургії ім. акад. А. П. Ромоданова НАМН України», УАН, (м. Київ);
2013 р. - науково-практична конференція «Інноваційні технології в нейрохірургії», ГУ «Інститут нейрохірургії ім. акад. А. П. Ромоданова НАМН України», УАН, (м. Київ);
2013 р. - V з'їзд нейрохірургів України, ГУ «Інститут нейрохірургії ім. акад. А. П. Ромоданова НАМН України», УАН, ДУНУ, ГО «НАДО», (м. Ужгород);
2014 р. - V Міжнародний медичний форум «Інновації в медицині – здоров'я нації», «Впровадження сучасних досягнень медичної науки в практику охорони здоров'я України», (м. Київ);
2014 р. - курси підвищення кваліфікації за спеціальністю «Нейрохірургія», ГУ «ДДМА МОЗ України» ФПО кафедра нервових хвороб та нейрохірургії, (м. Дніпропетровськ);
2015 р. - науково-практична міждисциплінарна конференція «Pain Control – мистецтво контролювати біль», (Київ р.).
1998 г. - Днепропетровская государственная медицинская академия, специальность «Лечебное дело».