Лікар Уролог Отрешко Денис Анатолійович на Doc.ua

Відгуки про Отрешко Денис Анатолійович

Лікар-уролог проводить своїм пацієнтам масаж простати, займається забором секрету простати, постановкою уретрального катетера, заміною епіцістостоми. Доктор проводить операції за своїм профілем. На сьогоднішній день займає посаду завідувача відділення денного стаціонару хірургічного профілю Коростишівської центральної районної лікарні. Лікує такі захворювання, як гострий і хронічний цистит, простатит, пієлонефрит, орхоепідідіміт, сечокам'яна хвороба, гіперплазія передміхурової залози, варикоцеле, гідроцеле, еректильна дисфункція
Рейтинг лікаря
Відгуки

Як ми формуємо рейтинг?

• Рейтинг формується з відгуків пацієнтів, кваліфікації, наукового ступеня
  • Негативні випадки обов’язково розглядаються адміністрацією
  • Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг

Перевірені відгуки про лікаря відгуки

Арина 05 Грудень 2019
Доктор нас принял хорошо. Все подробно объяснил и рассказал. Все прошло нормально.
Денис 18 Травень 2019
Федор 20 Квітень 2019
Сергей 26 Січень 2019
Хочу поблагодарить и порекомендовать этого доктора. Очень внимательный, уделил достаточно времени проблеме (у меня острое заболевание), назначил адекватное лечение. Это уже третий врач, к которому хожу, и могу оценивать по результатам лечения. Всё помогло.

Лікарі поблизу

Всі лікарі Київ