Київ
Лікар Отоларинголог Бурцев Микола Анатолійович на Doc.ua

Відгуки про Бурцев Микола Анатолійович

Професійні інтереси - витяг чужорідних тіл з ЛОР-органів, лікування травм, проведення планових та профілактичних оглядів, спостереження вагітних. До даного фахівця звертаються з такими симптомами: розлад слуху, нюху, утруднене носове дихання, головний біль, больові відчуття в ЛОР-органах.
Відгуків

Як ми формуємо рейтинг?

• Рейтинг формується з відгуків пацієнтів, кваліфікації, наукового ступеня
  • Негативні випадки обов’язково розглядаються адміністрацією
  • Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг

Перевірені відгуки про лікаря 14 відгуків

Марина 05 Червень 2025
Знаю цього лікаря уже досить давно. Свого часу він лікував мого сина і доволі непогано йому допоміг. Тому прекрасно знала до кого іду на візит і мені насправді все дуже сподобалося.
София 19 Червень 2015
Врач был внимателен к ребенку, выслушал и нашел общий язык с ним.
Максим 06 Червень 2015
Юлия 29 Травень 2015
Хороший, квалифицированный специалист, очень внимательный.
Ольга 16 Травень 2015
Врач внимательный, профессионал, уже есть улучшения.
Лидия 13 Травень 2015
Доктор хорошо общался с ребенком и он квалифицированный, а так же опроверг прошлый диагноз.
Дарья 13 Травень 2015
Полина 20 Квітень 2015
Пришла с одной проблемой, а ушла с другой. Не профессионально оборудован кабинет, лупы, которая обычно есть у отоларингологов, нет. Так же пришла с подозрением на гайморит, но врач нос так и не посмотрел.
Елена 27 Березень 2015
Врач приятный, общительный, все показал и рассказал. Обращалась к другим докторам, но лечение, что они назначали, не помогало. Надеюсь, назначения этого специалиста помогут.
Виталий 27 Березень 2015
Врач профи. Внимателен к мелочам и имеющимся проблемам не по его профилю. Очень понравилось, что он идет по пути минимизации затрат на лечение (покупаем копеечный пузырек вместо дорого, используем уже то, что есть дома и т.д.). Рекомендую всем!
1 2
Показати ще 4 Відгукиautorenew

Лікарі поблизу

Всі лікарі Київ