Лікар Кардіолог Бодрецька Лариса Анатоліївна на Doc.ua

Відгуки про Бодрецька Лариса Анатоліївна

Кардіолог, який має науковий ступінь кандидата наук. Володіє методикою проведення ехокардіограми, електрокардіограми, моніторування по Холтеру.
Рейтинг лікаря
Відгуки

Як ми формуємо рейтинг?

• Рейтинг формується з відгуків пацієнтів, кваліфікації, наукового ступеня
  • Негативні випадки обов’язково розглядаються адміністрацією
  • Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг

Перевірені відгуки про лікаря відгуки

Дмитрий 06 Лютий 2016
Вона детально вислухала все, що я їй розповідав, спочатку їй було складно, тому що я не міг точно вказати, але по мірі того, як ми розмовляли, вона більше взнавала і в кінці-кінців дала пораду, обстежила повністю, назначила пару таблеток і дала направлення на процедури.
Ярослава 18 Липень 2015
Приятно удивлена. Доктор быстро сориентировалась в проблеме, развеяла все сомнения, все доступно объяснила. Даже кардиограмму расшифровала, показывая мне критические места, рассказывая, на что это может влиять. Понравилось, что из незначительной проблемы не стала делать серьезное заболевание, как обычно любят делать врачи. Назначила доступные препараты для общего улучшения сердечно-сосудистой системы.

Лікарі поблизу

Всі лікарі Київ