Лікар Отоларинголог Бершадська  Віра  Сергіївна на Doc.ua

Відгуки про Бершадська Віра Сергіївна

Якщо ваша дитина постійно хворіє на застуди, або ви самі вже втомилися від нескінченних синуситів – Віра Сергіївна знає, як це зупинити. Вона розбирається в причинах і пропонує рішення, які працюють, а не лікує симптоми. Понад 15 років досвіду в ЛОР-хірургії, від амбулаторного лікування до складних операцій. Працює і з малюками, і з дорослими – з однаковою увагою до кожного.
Відгуки

Як ми формуємо рейтинг?

• Рейтинг формується з відгуків пацієнтів, кваліфікації, наукового ступеня
  • Негативні випадки обов’язково розглядаються адміністрацією
  • Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг

Перевірені відгуки про лікаря 32 відгуки

Олена 27 Квітень 2026
Дуже хороший лікар Віра Сергіївна якісне обслуговування було .Розповіла як лікуватись . Записалась до неї на повторний візит
Андрій 24 Квітень 2026
Євгенія 22 Квітень 2026
Візит пройшов добре, дякую.
Дарʼя 15 Квітень 2026
Лікар нам дуже подобається. Ми з Вірою Сергіївною знайомі з самого народження нашої дитинки, ніяких запитань як до лікаря у нас немає. Лікар дуже фахова, професійна
Назарій 11 Квітень 2026
Олександр 08 Квітень 2026
Дуже хороший, дитячий лікар. Лікар нам дуже сподобалася
Леся 21 Березень 2026
Прийом пройшов добре, лікар зрозуміло все пояснила, поставила діагноз
Злата 18 Березень 2026
Мені рекомендували лікаря, тому я шукала саме її, знайшла лікаря через інтернет. Консультація пройшла добре, я задоволена лікарем. Лікар приписала лікування, планую записатись до лікаря ще
Ірина 16 Березень 2026
Олексій 14 Березень 2026
Показати ще 10 Відгукиautorenew

Лікарі поблизу

Всі лікарі Київ