Лікар Дерматолог, Дерматовенеролог Каплан Ганна В'ячеславівна на Doc.ua

Каплан Ганна В'ячеславівна

Досвідчений дерматовенеролог з великою практикою лікування (21 рік) захворювань шкіри. Діагностує і видаляє новоутворення (папіломи, бородавки, невуси, ангіоми, кератоми). Також проводить косметологічні процедури з омолодження із застосуванням новітніх методик: ботулінотерпапію, мезотерапію, пілінги різного ступеня.
Відгуків

Про лікаря

• Курси по косметології ЗАТ» Інститут краси», Київ (2004)
  • Курси в Італії по роботі на апараті для фотоепіляції, фотоомолодження, фотолікування акне, пігментних плям, судинних зірочок, фото-видалення тату (2005)
  • Спеціалізація по «Організації та управління охорони здоров'я», Дніпро, (2007)
  • Учасник 8 національного конгресу з дерматокосметології та естетичної медицини, Донецьк (2008)
  • ПАЦ і вища категорія по дерматовенерології, Донецьк (2009)
  • Сертифікат «Застосування апаратних методик в косметологічної практиці», Київ (2009)
  • Учасник 10 національного конгресу з дерматокосметології та естетичної медицини, Донецьк (2010)
  • Учасник «Першого міжнародного конгресу Євро-Азійської  Асоціації дерматовенерологів», Київ (2012)
  • ПАЦ по «Організації та управління охорони здоров'я», Дніпро (2012)
  • Сертифікат «Ліцензування та акредитація урежденій охорони здоров'я всіх форм власності», Київ (2012)
  • ПАЦ і підтвердження вищої категорії по дерматовенерології, Київ (2015)
  • Курси по ін'єкційним методикам (мезотерапія, біоревіталізація, контурна пластика, ботулінотерапія)-Космотрейд.2015
  • Європейська школа естетичної медицини, диплом міжнародного зразка«Спеціаліст з естетичної медицини» м.Одеса» Віртус» разом з НМАПО  ім. П.Л.Шупика(2016)
  • Тренінг по психології «Основи консультування», Одеса (2016)
  • Стажування по «Організації та управління охорони здоров'я», Київ (2016)
  • Курси по дерматоскопії, Київ (2016)
  • Учасник Київських дерматологічних днів «Сучасні методи діагностики і терапії в дерматоонкології», Київ (2016)
  • Диплом «Метод натуральної фармакології DANNE»-теоретичний курс і практичні навички (2016)

/r/n

• Член української академії дерматовенерології (2007)

/r/n

• Дерматоскопія
  • Мезотерапія (плазмоліфтинг)
  • Ботулінотерапія
  • Контурна пластика
  • Біоревіталізація
  • Поверхневі і серединні пілінги
  • Діагностика та видалення новоутворень (папіломи, бородавки, невуси, ангіоми, кератоми)
  • Лікування вікових змін шкіри

Освіта

• Днепропетровский медицинский институт, Факультет педиатрии. (1994)
  • Интернатура  по специальности дерматовенерология  Днепропетровский ОКВД (1996)
  • ПАЦ и вторая категория по дерматовенерологии (2000)
  • ПАЦ и первая категория по дерматовенерологии (2004)

Курси

• Курси по косметології ЗАТ» Інститут краси», Київ (2004)
  • Спеціалізація по «Організації та управління охорони здоров'я», Дніпро, (2007)
  • ПАЦ і вища категорія по дерматовенерології, Донецьк (2009)
  • ПАЦ по «Організації та управління охорони здоров'я», Дніпро (2012)
  • ПАЦ і підтвердження вищої категорії по дерматовенерології, Київ (2015)
  • Тренінг по психології «Основи консультування», Одеса (2016)
  • Стажування по «Організації та управління охорони здоров'я», Київ (2016)
  • Курси по дерматоскопії, Київ (2016)

Участь в асоціаціях

• Член української академії дерматовенерології (2007)

Лікування захворювань

• Грибок кожи (Дерматофития)
  • Псоріаз
  • Себорея