Лікар спеціалізується на проведенні хірургічних маніпуляцій в проктології, онкопроктологіі і урології. Практикує абдомінальну, гнійну хірургію і лікує різні захворювання за цими напрямками
Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг
Перевірені відгуки про лікаря 77 відгуків
15 Листопад 2024
Анатолій 13 Листопад 2024
Лікар прийняв мене добре. Надав багато корисної інформації. Загалом візит пройшов нормально.
Ігор 28 Жовтень 2024
Лікар у своїй справі професіонал, дав чудові, дієві рекомендації. Коли я до лікаря прийшов, щоб зняти шви, лікар все зробив дуже професійно, відношення було що ми з ним як ніби родичі. Я дуже задоволений візитом.
Юлія 25 Жовтень 2024
Візит мені дуже сподобався, все пройшло чудово. Лікар дійсно тямущий спеціаліст, прекрасно розуміється у своїй роботі. Візит загалом пройшов дуже добре, мене все повністю влаштувало.
В'ячеслав 14 Жовтень 2024
Все було чудово.
Євгенія 06 Жовтень 2024
Все пройшло добре.
Андрій 20 Липень 2024
Лікар відповів на усі запитання й навіть більше, надав рекомендації, провів огляд. Наразі ми з ним на зв'язку для подальшого лікування. Тоту першою консультацією задоволений.
Ольга 23 Червень 2024
Я в захваті від лікаря. Лікар знає свою справу, дуже тактичний, ми вирішили всі питання, прийом сподобався
Олександр 22 Травень 2024
Все добре було, прийшов до лікаря з проблемою, отримав інформативну консультацію та призначення, дякую.
Антон 18 Травень 2024
Лікар дуже уважний, оскільки пацієнт обмежений можливостями, він поставився до цього з розумінням, гарно спілкувався, надав потрібні поради по догляду, по обробці, перев'язці, скорегував лікування та надав хороші рекомендації. Рекомендую