Олександра Михайлівна займається діагностикою та лікуванням фонових процесів шийки матки, запальних процесів органів малого тазу, гормональних розладів в репродуктивному віці і при клімаксі, хронічних і гострих кровотеч та ін. Проводить радіохвильове і ДЕК лікування патологій шийки матки, кріодеструкцію, видалення доброякісних новоутворень на зовнішніх статевих органах і ін. Веде вагітність
Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг
Перевірені відгуки про лікаря 102 відгуки
Валентина 23 Червень 2025
Все було чітко, зрозуміло, на всі питання лікар відповів. Лікаря знаю давно, лікар спостерігала мою вагітність, ніяких зайвих аналізів і обстежень не призначала, тільки все справі. Коли я приїхала в іншу клініку народжувати, лікар, який мене приймав, сказав, що моя обмінна картка ідеальна, всі аналізи на вищому рівні, ніяких питань до картки не було. Я лікарем дуже задоволена
Дарья 20 Червень 2025
Не перший рік ходжу до цього лікаря Ганчак Олександри Михайлівни вона мені подобається як лікар . Все добре було
Анастасія 05 Червень 2025
Катерина 23 Травень 2025
Все було добре, я дуже задоволена. З лікарем почали працювати, думаю, що у лікаря залишусь на співпраці, саме такого лікаря я шукала. Лікар компетентний, сподобався
Марія 23 Травень 2025
Я вперше звернула до Олександри Михайлівни і залишилась задоволена результатом. Олександра Михайлівна все класно мені пояснила, прописала ліки. Я залишилась задоволена консультацією на сто відсотків.
Ольга 22 Травень 2025
Дуже все сподобалось. Лікар хороший спеціаліст.
Марина 16 Травень 2025
Все пройшло чудово, це мій лікар, я до неї завжди записуюсь.
Анна 13 Травень 2025
Все сподобалось було швидко , зручно , зрозуміло все добре
Надія 24 Квітень 2025
Лікарка хороша людина.
Марина 11 Квітень 2025
Все сподобалося і лікар теж. Лікар компетентний, вималювали план дій що нам далі робити, все було по суті, конструктивно, прийом дійсно сподобався, все було чітко, заплановано візит до лікаря через три місяці. Я задоволена візитом