Олександру Володимировичу належить понад 30 наукових публікацій і статей, що стосуються найважливіших аспектів сучасної неврології. Олександр Володимирович здійснює консервативну терапію патологій нервової системи, володіє техніками мануальної та рефлексотерапії.
Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг
Перевірені відгуки про лікаря 66 відгуків
Станіслав 06 Листопад 2024
Мені все сподобалось.
Олена 25 Жовтень 2024
Чудовий, дуже приємний лікар. Проникливий, бачить наскрізь свого пацієнта. Дуже ввічливий, хороший лікар. Все зрозуміло пояснив, діагноз та призначення. Зробив все як потрібно.
Світлана 25 Жовтень 2024
Все супер, все сподобалось.
Інга 23 Жовтень 2024
Лікар дуже уважний, компетентний. Рекомендую
Валентина 11 Жовтень 2024
Дуже хороший лікар, знайшов підхід до проблеми та уважно мене оглянув. Рекомендую
Юлія 03 Лютий 2024
На перший погляд, консультацією задоволена - й огляд й рекомендації начебто гарні, на відміну від інших неврологів саме Олександр Володимирович мені здався саме таким, кому хочеться довіритись, але час покаже.
Марія 17 Січень 2024
Грамотний, досвідчений фахівець, дуже уважно поставився до моєї проблеми, вислухав та надав поради, дякую.
Юлія 15 Листопад 2023
По першому візиту до лікаря, зарано казати про кваліфікацію лікаря, лікар назначив лікування, будемо чекати результати лікування. На перший погляд, дуже досвідчений лікар
Наталія 27 Жовтень 2023
Консультація пройшла відмінно, дуже правильний підхід, лікар виявив причину звернення