Лікар-гастроентеролог займається діагностикою та лікуванням патологій шлунково-кишкового тракту, здійснює збір анамнезу, диференціальну діагностику, призначає лікування і раціональне харчування (дієтотерапію), проводить консультативні прийоми на дому.
Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг
Перевірені відгуки про лікаря 9 відгуків
Віктор 11 Березень 2025
На прийомі все було добре, я задоволений, дякую.
Ситуацію виправлено
Вікторія 05 Березень 2025
Прийом у лікарки тривав п'ять хвилин, вона нічого мені не порадила і навіть не надала призначення щодо зняття больового синдрому. Я звернулася до іншого лікаря в іншу клініку і там взагалі отримала інше відношення і поради.
Попова Лариса Станіславівна 14 Березень 2025
Доброго дня!
Ми ретельно розглянули ваше звернення стосовно візиту пацієнтки до лікаря гастроентеролога. Нами були переглянуті камери і консультативне заключення лікаря.
Можемо повідомити наступне. Інформація стосовно консультації протягом 5 хвилин не відповідає дійсності. Консультація була надана в повному обсязі. Лікарем були рекомендовані певні дообстеження для встановлення чіткого діагнозу. Призначено початкове лікування. Рекомендована повторна консультація за результатами обстежень для корегування шляхів лікування та подальших дій. Нажаль на повторну консультацію ви не з’явились.
Яна 04 Березень 2025
Направлено до клініки
Сергій 30 Січень 2025
Візитом не задоволений. Лікарка дуже багато часу приділяла рекламі послуг клініки Віва, і занадто мало уваги моїм скаргам чи рекомендаціям як діяти в моїй ситуації.
Марина 21 Січень 2025
Прийом сподобався, все добре, дякую.
Марина 12 Грудень 2024
Дуже гарно все пройшло , візит влаштував, зауважень немає, консультація сподобалася, звертатимуся, в разі потреби, дякую.
Артем 19 Вересень 2024
Прийом сподобався, на прийомі все було добре, жодного зауваження
Надія 13 Листопад 2023
Дуже сподобалася лікарка, на прийомі була дитина і в неї дуже позитивні враження від спілкування з лікаркою. Дякую.