Лікар Невролог Дмитрієв Ігор Олегович на Doc.ua

Відгуки про Дмитрієв Ігор Олегович

Лікар-невропатолог. Займається діагностикою, терапією і профілактикою хвороб нервової системи. Має вищу кваліфікаційну категорію.
Відгуків

Як ми формуємо рейтинг?

• Рейтинг формується з відгуків пацієнтів, кваліфікації, наукового ступеня
  • Негативні випадки обов’язково розглядаються адміністрацією
  • Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг

Перевірені відгуки про лікаря 39 відгуків

Роксолана 05 Грудень 2025
Прийом пройшов дуже добре, все сподобалось. Лікар уважний, все було чітко, професійно провів огляд.
Ольга 03 Грудень 2025
Візит до лікаря пройшов чудово, дякую.
Марина 17 Листопад 2025
Я до лікаря Ігоря Олеговича вже ходжу декілька років. Все було добре на консультації мене все влаштовує
Емма 03 Жовтень 2025
Давно знаю уже цього лікаря, ще з тих часів як він працював у державній лікарні. Часто ходжу на візит саме до цього спеціаліста, він мені дуже подобається, як гарний лікар. І цього разу візит пройшов дуже добре.
Вікторія 01 Жовтень 2025
Лікар дуже гарний фахівець. Я йому вдячна за його роботу, за приділену увагу, рекомендації і за проведене обстеження. Мені візит сподобався.
Ніна 27 Серпень 2025
Усе сподобалося на візиті в цього лікаря, уважно відноситься, усе пояснюю, зауважень немає
Віра 23 Липень 2025
Ігор Олегович дуже гарний спеціаліст, просто чудовий. Я була в багатьох лікарів неврологів, також гарних, але цей спеціаліст дуже уважний до деталей, назначив мені лікування, пройшло лише декілька днів, але мені вже набагато краще.
Олексій 11 Липень 2025
Ігоря Олеговича ми знали раніше, з лікарем ми вже працювали ще до того, як лікар працював в цій клініці. В клініку йшли заради лікаря. Лікар професіонал, знає свою справу, ми задоволені
Людмила 07 Липень 2025
Нам все дуже сподобалося на візиті у цього лікаря. Дякуємо.
Людмила 02 Липень 2025
Мені все дуже сподобалось, Ігор Олегович дуже гарний та компетентний спеціаліст, консультація пройшла дуже добре, він все мені досить гарно пояснив. Дякую, все було зручно і комфортно.
Показати ще 10 Відгукиautorenew

Лікарі поблизу

Всі лікарі Київ