Київ
Лікар Невролог, УЗД-фахівець Оскольський Сергій Васильович на Doc.ua

Відгуки про Оскольський Сергій Васильович

Лікар вищої категорії спеціалізується на ультразвуковій діагностиці та неврології. Автор статей у спеціалізованих наукових медичних журналах. Займається лікуванням таких захворювань, як: хронічні порушення мозкового кровообігу, болі у хребті, тривожно-фобічні розлади
Відгуків

Як ми формуємо рейтинг?

• Рейтинг формується з відгуків пацієнтів, кваліфікації, наукового ступеня
  • Негативні випадки обов’язково розглядаються адміністрацією
  • Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг

Перевірені відгуки про лікаря відгуків

Ситуацію виправлено
Анонімно 15 Травень 2025
До лікаря є питання. На прийомі лікар взагалі не ставив питання стосовно мене і плану лікування. Мені довелося все розказувати що сам згадав, питань для уточнення ситуації з боку лікаря не було. Склалося враження що лікар взагалі не був зацікавлений
Оскольський Сергій Васильович 16 Травень 2025
Дякуємо за ваш відгук, лікар Оскольський С.В діяв відповідно діючого протоколу та надав розгорнуту консультацію, щодо запиту пацієнта. Керівництво клініки розібрали ситуацію разом з лікарем. Ми щодня вдосконалюємось щоб бути кращими для вас.
Оксана 10 Лютий 2025
Лікар сподобався, я задоволена, звертатимуся і надалі, дуже гарне відношення і обслуговування, дякую.
Надія 14 Жовтень 2024
Все було чудово.
Надія 04 Жовтень 2024
Ірина 29 Червень 2023
Хороший доктор, хорошо объясняет, правильно поставил диагноз
Виктория 02 Квітень 2020

Лікарі поблизу