Лікар Психіатр Яцушко Анна Михайлівна на Doc.ua

Відгуки про Яцушко Анна Михайлівна

немає вільних слотів

для запису через call-центр : +38 (067) 102-86-47

Яцушко Анна Михайлівна — лікар-психіатр із ґрунтовною підготовкою у медичній психології та сучасних психотерапевтичних підходах. Спеціалізується на діагностиці та лікуванні депресивних, тривожних і стресових розладів, а також складних психічних станів. Працює з урахуванням індивідуальних особливостей пацієнта, поєднуючи клінічний підхід із методами когнітивно-поведінкової терапії. Забезпечує уважну діагностику та ефективний супровід на шляху до стабілізації психоемоційного стану.
Рейтинг лікаря
Відгуки

Як ми формуємо рейтинг?

• Рейтинг формується з відгуків пацієнтів, кваліфікації, наукового ступеня
  • Негативні випадки обов’язково розглядаються адміністрацією
  • Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг

Перевірені відгуки про лікаря відгуки

Лариса 25 Червень 2026
Лікар заспокоїла, дала рекомендації, розказала про подальші дії, дала направлення куди далі потрібно звернутися. Ми отримали хорошу консультацію, знаємо що нам робити далі
Оксана 15 Червень 2026
Оксана 04 Листопад 2024
Лікарка дуже компетентна втрішила мій запит за один прийом, я дуже задоволена візитом та отриманою консультацією. Дякую!
Андрій 16 Квітень 2024
Перші враження - хороші.