Лікар Кардіолог, Терапевт Цівенко Вікторія Миколаївна на Doc.ua

Відгуки про Цівенко Вікторія Миколаївна

Лікар-кардіолог. Займається лікуванням захворювань: аритмії серця, артеріальна гіпертензія, атеросклеротична хвороба серця, гіпотензія, інфаркт міокарда, ішемічна хвороба серця, кардіоміопатії, міокардит, серцева недостатність, стенокардія та ін.
Рейтинг лікаря
Відгуки

Як ми формуємо рейтинг?

• Рейтинг формується з відгуків пацієнтів, кваліфікації, наукового ступеня
  • Негативні випадки обов’язково розглядаються адміністрацією
  • Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг

Перевірені відгуки про лікаря 52 відгуки

Юлія 18 Грудень 2025
Все сподобалось на консультації. Все доступно лікар пояснила . Лікар та персонал сподобались супер
Анна 12 Грудень 2025
Виктория Николаевна - очень внимательный доктор, задавала много вопросов, провела осмотр, сделала то, на что я рассчитывала. Прием понравился, записалась к доктору на повторный прием
Анжела 11 Грудень 2025
З лікарем у нас була онлайн консультація. Лікар консультував нашу маму, а ми були рядом і теж лікаря слухали. Лікар уважна, до всього дуже педантично підходить, все розпитала. Лікар розумничка! Ми дуже задоволені, будемо звертатись до лікаря ще
check Перевірений пацієнт Онлайн-візит
Вікторія 11 Грудень 2025
Добре пройшов візит у цього лікаря. Дякую.
Ігор 04 Грудень 2025
Юлія 03 Грудень 2025
Лікар чудова! Лікар ставила доречні питання, хороша консультація, абсолютно все було розʼяснено. Лікар зі свого боку проявила компетентність, залишились тільки гарні враження
Ольга 01 Грудень 2025
Я не вперше зустрічаюся з лікаркою, є позитивні зрушення відповідно її рекомендацій. Все відмінно.
check Перевірений пацієнт Онлайн-візит
В'ячеслав 24 Листопад 2025
Юлія 06 Листопад 2025
Все пройшло дуже добре, я задоволена візитом.
Оксана 20 Жовтень 2025
Візит пройшов добре, всім дуже залишилася задоволена.
Показати ще 10 Відгукиautorenew
5 6 chevron_right

Лікарі поблизу