Харків
Лікар Психіатр, Психотерапевт Петрюк Олександр Петрович на Doc.ua

Відгуки про Петрюк Олександр Петрович

Лікар спеціалізується на психіатрії та психотерапії. Займається лікуванням таких захворювань і патологій, як: параноїдальні розлади (маячні ідеї, галюцинації); фобії; порушення сну у різних проявах; тривожні та гострі психотичні розлади різного походження та інші прояви душевних розладів; епілепсія, симптоматичні судомні і пароксизмальні розлади свідомості
Рейтинг лікаря
Відгуків

Як ми формуємо рейтинг?

• Рейтинг формується з відгуків пацієнтів, кваліфікації, наукового ступеня
  • Негативні випадки обов’язково розглядаються адміністрацією
  • Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг

Перевірені відгуки про лікаря 45 відгуків

Данило 14 Січень 2025
На візиті все дуже сподобалося. Олександр Петрович доволі приємний лікар, гарно провів консультацію. Візит пройшов доволі чудово.
Діана 30 Грудень 2024
Візит пройшов чудово. Це один з найкращих лікарів у своїй справі. Часто звертаюся за допомогою до цього спеціаліста. Лікар мені дуже подобається.
Юлія 27 Грудень 2024
Сергій 02 Грудень 2024
Дуже все сподобалося на візиті. У лікаря професійний підхід до своєї справи. Візит загалом пройшов дуже добре.
Валентина 07 Жовтень 2024
Лікар має великий досвід, доброзичливий, компетентний. В галузях в яких не зовсім його в терапії які пов'язані з прийомом ліків він також в цьому компетентний.
Катерина 23 Вересень 2024
Ольга 21 Серпень 2024
Лікар нам дуже подобається, як спеціаліст. Більше як рік уже співпрацюємо з цим лікарем. Як завжди консультація пройшла просто чудово.
check Перевірений пацієнт Онлайн-візит
Ангеліна 24 Липень 2024
Чудовий лікар, максимально розпитував, був зацікавлений допомогти, з лікарем дуже комфортно було спілкуватися, онлайн консультація сподобалася
check Перевірений пацієнт Онлайн-візит
Віталій 16 Липень 2024
З лікарем класно поговорили, одразу порекомендував лікування, через тиждень плануємо наступний прийом, щоб перевірити які є зміни в лікуванні
Галина 10 Червень 2024
Лікар нам дуже сподобався. Візит прекрасно пройшов.
Показати ще 10 Відгукиautorenew
5 chevron_right

Лікарі поблизу