DOC.UA
Лікар Офтальмолог Дацюк Альона Іванівна на Doc.ua

Відгуки про Дацюк Альона Іванівна

Лікар другої категорії
Консультація
Лікар-офтальмолог займається повною діагностикою захворювань органів зору, в тому числі аномалій рефракції та їх лікуванням. Спеціалізується на запальних хворобах очей різної локалізації та вікових проблемах з зором. Лікує кератоконус, далекозорість, короткозорість, анізометропію.
Рейтинг лікаря
Відгук

Як ми формуємо рейтинг?

• Рейтинг формується з відгуків пацієнтів, кваліфікації, наукового ступеня
  • Негативні випадки обов’язково розглядаються адміністрацією
  • Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг

Перевірені відгуки про лікаря 31 відгук

Сергій 27 Листопад 2025
Лікарка чудова людина. Все зрозуміло пояснила без зайвих гадки, що мені сильно сподобалося.
Наталія 26 Листопад 2025
Всі були уважні та чемні. Відносяться дуже гарно надають консультацію .Мені все сподобалось
Максим 26 Листопад 2025
Тетяна 20 Листопад 2025
Сподобалось що було дуже гарне відношення та обстеження .Вже другий раз були все сподобалось
Інна 18 Листопад 2025
Ілона 07 Листопад 2025
Раїса 05 Листопад 2025
Візит пройшов нормально у цього лікаря. Залишилася повністю задоволена візитом. Нічого погано про роботу лікаря і про сам візит сказати не можу, все дійсно було добре.
Віктор 30 Жовтень 2025
Все було добре мені на консультації сподобалось. Хороше відношення . Лікар та персонал сподобались
Миколай 28 Жовтень 2025
Ми дуже задоволені візитом до лікаря на сто відсотків і надалі будемо відвідувати лікаря. Дуже хороший спеціаліст
Юлія 15 Жовтень 2025
Все було добре. Всі уважні, чемні були до дитини ми раніше прийшли прийняли нас як тільки звільнилось місце. Ми були в перше трішки побоювались но все пройшло чудово, ідеально.
Показати ще 10 Відгукиautorenew