Кам'янець-Подільський
Лікар Офтальмолог Дацюк Альона Іванівна на Doc.ua

Відгуки про Дацюк Альона Іванівна

Лікар другої категорії
Консультація
Лікар-офтальмолог займається повною діагностикою захворювань органів зору, в тому числі аномалій рефракції та їх лікуванням. Спеціалізується на запальних хворобах очей різної локалізації та вікових проблемах з зором. Лікує кератоконус, далекозорість, короткозорість, анізометропію.
Відгуків

Як ми формуємо рейтинг?

• Рейтинг формується з відгуків пацієнтів, кваліфікації, наукового ступеня
  • Негативні випадки обов’язково розглядаються адміністрацією
  • Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг

Перевірені відгуки про лікаря відгуків

Зінаїда 27 Листопад 2024
Ставлю найвищу оцінку, планую скористатися послугами фахівців цієї клініки згодом. Дякую.
Галина 13 Вересень 2024
Нам дуже все сподобалося, приділили максимум часу, все пояснили та розказали, гарно проконсультували, окуляри підібрали. Ми задоволені візитом, в клініку плануємо звертатися на обстеження ще
Анжела 16 Квітень 2024
Я дуже задоволена прийомом та клінікою, до цього сильно переживала через стан зору, наразі все перевірила, отримала рекомендації, дякую, звертатимуся і надалі.
Валентина 11 Березень 2024
Все нормально пройшло.
Нікіта 01 Грудень 2023
Ірина 23 Жовтень 2023
Лікарю я ставила питання, які мене цікавили, лікар розширено мені відповідала, отримала всі відповіді
Вікторія 16 Серпень 2023
Прийом лікаря мене влаштував, огляд проведено чудово. Залишилась задоволеною.
Єва 24 Липень 2023
Консультація пройшла добре, всім задоволена. За потреби звертатимусь ще. Рекомендую.