Лікар Гастроентеролог, Терапевт, УЗД-фахівець Гоголь Оксана Володимирівна на Doc.ua

Відгуки про Гоголь Оксана Володимирівна

Лікар першої категорії
Оксана Володимирівна - лікар терапевт, гастроентеролог, лікар УЗД. Спеціалізується на лікуванні захворювань шлунково-кишкового тракту, зокрема ГЕРХ, гастриту, виразкової хвороби, захворювання печінки, жовчного міхура та підшлункової залози, синдрому роздратованого кишківника. Також займається діагностикою, лікуванням та профілактикою захворювань серцево-судинної системи, дихальної та сечовидільної систем, гострих респіраторних захворювань у дорослих. В своїй практиці використовує передові методи обстеження та лікування, працює на засадах доказової медицини. Володіє методикою УЗД.
Рейтинг лікаря
Відгуків

Як ми формуємо рейтинг?

• Рейтинг формується з відгуків пацієнтів, кваліфікації, наукового ступеня
  • Негативні випадки обов’язково розглядаються адміністрацією
  • Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг

Перевірені відгуки про лікаря 26 відгуків

Володимир 05 Червень 2026
Дуже уважний лікар. Нам лікар дуже сподобався
Ангеліна 03 Червень 2026
Візит пройшов чудово, мені все дуже сподобалося.
Анастасія 04 Травень 2026
Сніжана 27 Березень 2026
Валентина 25 Лютий 2026
Мені дуже сподобався лікар, тому що лікар дуже добре розповів, пояснив і розказав про хворобу
Ольга 14 Січень 2026
Прийом сподобався
Анна 02 Січень 2026
Вікторія 25 Жовтень 2025
Сподобався візит до лікаря. Все швидко, якісно.
Катерина 07 Жовтень 2025
Візит до лікаря пройшов оперативно.
Катерина 10 Липень 2025
Уважний досить лікар все розповіла та розписала дуже глибоко перейнялася моєю ситуацією . Все було супер
1 2 3
Показати ще 10 Відгукиautorenew