Лікар Ендокринолог Чикалова Ірина Григорівна на Doc.ua

Відгуки про Чикалова Ірина Григорівна

немає вільних слотів

для запису через call-центр : +38 (067) 102-86-47

Ендокринолог з 30-річним медичним досвідом, має вищу категорію, являється кандидатом медичних наук. Великі теоретичні знання і практичні навички дозволяють даному фахівцю успішно проводити лікування цукрового діабету, патологій гіпофіза, щитовидної залози, надниркових залоз і ін. Ірина Григорівна є автором 52 наукових робіт, 5 патентів.
Рейтинг лікаря
Відгуків

Як ми формуємо рейтинг?

• Рейтинг формується з відгуків пацієнтів, кваліфікації, наукового ступеня
  • Негативні випадки обов’язково розглядаються адміністрацією
  • Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг

Перевірені відгуки про лікаря 39 відгуків

Олена 02 Серпень 2026
Дуже задоволена візитом до лікаря. Мені все дуже сподобалося. Лікар призначила лікування. Я задоволена спілкуванням з лікарем та результатом.
Наталія 30 Червень 2026
Олена 26 Листопад 2024
Була на прийомі у ендокринолога Ірини Григорівни. Приємний висококваліфікований лікар. Уважно вислухала, швидко зʼясувала мою проблему і надала практичні рекомендації . У спілкуванні спокійна, ввічлива, що вкрай важливо для пацієнта! Якщо вам потрібна консультація і професійне вирішення ваших ендокринних проблем, то вам саме до Ірини Григорівни, не пошкодуєте!
Анастасія 15 Вересень 2024
Прийом мені сподобався, лікарка дуже компетентна, все пояснила по суті, нічого зайвого, я задоволена, дякую.
Наталія 08 Вересень 2024
Лікарка професійна, ввічлива та уважна.
Ирина 08 Грудень 2020
Артем 12 Березень 2020
Марина 19 Січень 2020
Артем 14 Грудень 2019
Надежда 26 Листопад 2019
Очень замечательный доктор. Приём прошел спокойно, доктор была очень вежливая, проконсультировала по всем вопросам.
Показати ще 10 Відгукиautorenew