Інна Дмитрівна - дитячий невролог з багаторічним досвідом роботи і фундаментальним знаннями в нейрофізіології, педіатрії та перинатальній профілактиці неврологічних патологій. Займається лікуванням таких патологій у дітей: неврити, порушення мови, тики, вегетативні дисфункції, головні болі і фебрильні стани. Допомагає при реабілітації у дітей з інвалідністю та синдромах гіпоксично-ішемічного ураження центральної нервової системи
Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг
Перевірені відгуки про лікаря 31 відгук
Анастасія 22 Листопад 2024
Лікарка провела якісний огляд, проконсультаувала, надала рекомендації, ми дуже задоволені в цілому, дякую.
Анастасія 06 Листопад 2024
Консультація пройшла комфортно. Обговорили важливі і найбільш турбуючі моменти. На все отримала відповідь. Також, лікар звернула увагу на моменти, які я не помічала. За що вдячна.
Єва 19 Серпень 2024
Сподобалось обслуговування, лікарка кваліфікована, усе доступно пояснила.
Світлана 12 Серпень 2024
Дуже сподобалося на візиті. Лікар дійсно професійний спеціаліст.
Роман 11 Січень 2021
Профессионал своего дела, грамотный специалист с большим опытом работы. Врач внимательна к деталям, комплексно оценивает состояние здоровья ребенка, комментирует назначения, посоветовала как нам правильно поступить в нашей ситуации. На приеме легко нашла контакт с ребёнком. Будем рекомендовать