Лікар спеціалізується на хірургії та проктології. Проводить консультативний прийом, загальнолікарські маніпуляції, хірургічний операції, проктологічні маніпуляції і операції. Лікує такі захворювання і патології, як: апендицит, холецистит, геморой та інші
Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг
Перевірені відгуки про лікаря 34 відгуки
Людмила 31 Березень 2025
Прийом пройшов добре, гарне обслуговування, лікар відповів на мої запитання, провів огляд, все було професійно, все сподобалося
Направлено до клініки
Наталія 25 Березень 2025
Візитом до лікаря я не задоволена максимально. В мене ніхто не запитав що саме мене турбує, як болить і тд. Коли я намагалась це пояснити, лікарка сказала давайте я спершу вас огляну. Я запитала, який буде огляд, лікарка повідомила, що ззовні. Потім, без попередження вона почала проводити внутрішній огляд, що було неочікувано і мене стривожило. Жодні лікарі не можуть без попередження проводити проникаючі (внутрішні) огляди. Лікарка одразу зупинилась. Почала писати рекомендації, вирішила що мені потрібно робити операцію, не пояснивши мені чому, як вона це зрозуміла, оскільки внутрішній огляд так і не був проведений. Враження в мене жахливі, більше в цю клініку я не повернусь, і хочу найшвидше забути про цей візит. Сподіваюсь мій відгук допоможе іншим пацієнтам, або ж зверне увагу клініки.