Лікар Мамолог Тюрін  Олег Васильович на Doc.ua

Відгуки про Тюрін Олег Васильович

Лікар, який спеціалізується на діагностиці, лікуванні та попередженні онкологічних та неонкологічних захворювань молочних залоз. У компетенцію лікаря-маммолога входить діагностика та лікування таких захворювань, як кісти, фіброми, мастопатія, лактостази та ін. Доброякісні захворювання молочної залози у жінок та чоловіків.
Рейтинг лікаря
Відгуків

Як ми формуємо рейтинг?

• Рейтинг формується з відгуків пацієнтів, кваліфікації, наукового ступеня
  • Негативні випадки обов’язково розглядаються адміністрацією
  • Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг

Перевірені відгуки про лікаря 16 відгуків

Оксана 30 Квітень 2026
Залишилися позитивні враження, прийомом задоволена, до лікаря буду звертатися ще
Богдана 06 Березень 2026
Марина 03 Березень 2026
Дуже хороший лікар, спеціаліст своєї справи, приємний, ввічливий
Ольга 24 Грудень 2025
Я дуже задоволена, Олег Васильович гарний спеціаліст, він дуже допоміг, він уважний, приємний, зацікавлений в допомозі, в цілому в клініці гарне ставлення до пацієнтів, дякую.
Любов 23 Грудень 2025
Прийом сподобався, лікар вислухав, провів огляд, надав рекомендації, добре проконсультував
Ольга 22 Грудень 2025
Людмила 18 Грудень 2025
Вікторія 06 Березень 2025
Все сподобалось.
Олена 11 Червень 2024
Все було добре на прийомі, оцінюю за найвищим балом, візит влаштував, отримано все, на що розраховували, звертатимемося, в разі потреби, дякую.
Валентина 11 Червень 2024
Прийом відбувся, все добре, дякую.
1 2
Показати ще 6 Відгукиautorenew

Лікарі поблизу

Всі лікарі Черкаси