Черкаси
New на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.ua
Лікар Кардіолог Ткачук  Максим  Сергійович на Doc.ua
4.0

Ткачук Максим Сергійович

Чому варто звернутися саме до мене? Глибокі знання та досвід у кардіології. Я закінчив Вінницький національний медичний університет імені М. І. Пирогова, що підтверджує високий рівень теоретичної підготовки. У 2021 році почав свій шлях кардіолога з інтернатури у КНП "Третя Черкаська міська лікарня швидкої медичної допомоги". З 2023 року працюю лікарем-кардіологом у спеціалізованому кардіологічному відділенні, що дозволяє мені ефективно діагностувати та лікувати навіть складні випадки. Досвід роботи з важкими пацієнтами. Я працюю з пацієнтами відділення інтенсивної терапії, що вимагає швидкого прийняття рішень, точності в діагностиці та володіння найсучаснішими методами лікування серцево-судинних захворювань. Постійний розвиток і впровадження новітніх методик. Кардіологія – це сфера, яка стрімко розвивається, і я постійно навчаюся, щоб застосовувати сучасні європейські та світові стандарти лікування. Індивідуальний підхід до кожного пацієнта. Моя ключова стратегія – комплаєнс між лікарем і пацієнтом. Це означає, що я не просто призначаю лікування, а детально пояснюю, як воно працює, підбираю індивідуальні рішення та мотивую пацієнта дотримуватися рекомендацій для досягнення найкращих результатів. Робота на результат. Моя мета – не просто призначити медикаменти, а допомогти вам повернутися до активного та здорового життя. Я працюю так, щоб лікування давало стійкий та довготривалий ефект і мінімізувало ризик ускладнень у майбутньому. Якщо вам важливо отримати не лише професійну допомогу, а й лікаря, який справді зацікавлений у вашому здоров’ї – запрошую на консультацію!

Оберіть медичний центр

вул. 30-річчя Перемоги, 30на карті