Лікар Психіатр Гавриленко Дмитро Миколайович на Doc.ua

Відгуки про Гавриленко Дмитро Миколайович

Відгуків

Як ми формуємо рейтинг?

• Рейтинг формується з відгуків пацієнтів, кваліфікації, наукового ступеня
  • Негативні випадки обов’язково розглядаються адміністрацією
  • Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг

Перевірені відгуки про лікаря відгуків

Анна 18 Лютий 2026
Лікар не наводить страху, навпаки, заспокоює, дуже компетентний, на мою думку, лікар дуже компетентний
Злата 18 Лютий 2026
З лікарем ми спілкувалися онлайн. Сподобався підхід лікаря до лікування, кваліфікація. Ми отримали рекомендації, прийом пройшов добре, до лікаря будемо звератися ще
check Перевірений пацієнт Онлайн-візит
Анастасія 24 Грудень 2025
Катерина 01 Грудень 2025
Лікар уважний, все ясно пояснює. На прийом до лікаря я ходила з донькою. Доньці було комфортно спілкуватись, лікар компетентний. Я вважаю, що лікар фахівець своєї справи!
Анна 06 Жовтень 2025
Лікар уважний с дитиною спілкувався все на вищому рівні. Надав пояснення . Всі в клініці дуже ввічливі все чудово
Іван 24 Вересень 2025
Лікар чудово працює. Дмитро Миколайович одразу все нам розказав і пояснив в чому проблема. Ми отримали рекомендації і далі лікуємось по рекомендаціях лікаря, прийом сподобався
Артем 05 Лютий 2025
Прийом нам сподобався, лікар вислухав, призначив лікування, повторне звернення через деякий час, Дякую.
Тетяна 18 Вересень 2024
Дуже добре пройшов візит. Все дуже сподобалося.

Лікарі поблизу

Всі лікарі Черкаси