Лікар проводить консультативний прийом, огляд, первинну діагностику, підбір схеми лікування, фізіотерапевтичне відновлення. Займається діагностикою та лікуванням неврологічних захворювань. Лікар, якому довіряють, чуйна, свідома і завжди готова прийти на допомогу. Користується великим авторитетом серед колег по роботі.
Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг
Перевірені відгуки про лікаря 10 відгуків
Наталія 05 Березень 2025
Ірина 19 Лютий 2025
До лікаря зверталася перший раз. Лікар дала рекомендації, далі у мене буде курс лікування. Дуже кваліфікований лікар! Я отримала повну консультацію, повну діагностику, мені зрозуміло з чим мені далі працювати. Надалі чекаю наступну консультацію
Леся 18 Грудень 2024
Нам дуже сильно все сподобалося на візиті. Даний лікар чудовий спеціаліст у своїй галузі.
Ольга 01 Травень 2024
Задоволена лікарою і клінікою,все мене влаштувало, все було доюре, дякую.
Алла 31 Січень 2024
Мені сподобався прийом, у лікаря була перший раз. Хороший прийом, відношення хороше. Задоволена результатом прийому, після візиту до лікаря мені стало набагато легше
Ольга 20 Грудень 2023
Дуже сподобалось на візиті. Дуже приємний лікар. Все нормально відбулося. Я всім задоволена.
Іван 06 Грудень 2023
Дуже сподобався лікар, гарно ставиться до пацієнтів
Юлія 02 Серпень 2023
Все сподобалось
Тетяна 26 Липень 2023
Мене зустріла привітна, компетентна лікарка, від якої я отримала професійну консультацію. Її рекомендації працюють, і мені вже набагато легше.