Петро Миколайович – кандидат медичних наук, доктор філософії. Спеціалізується на новітніх методах діагностики та лікування ЛОР органів. Володіє усіма класичними та нетрадиційними методами лікування ЛОР захворювань. Регулярно проходить стажування та майстер класи в найкращих наукових і медичних центрах Європи та США. Доповідач та відвідувач міжнародних конференцій.
Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг
Перевірені відгуки про лікаря 40 відгуків
Дарина 11 Жовтень 2024
Мені дуже сподобалося як пройшов візит. Лікар виконав свою роботу дуже добре.
Тереза 19 Вересень 2024
На приёме все было отлично доктор профессионал , лечение помогло.
Софія 04 Вересень 2024
Сподобалось відношення лікаря, але сподівались, що він як фоніатр, проведе огляд горла апаратом, але на жаль, він дивився "вручну", візуально. Загалом задоволені.
Назар 03 Вересень 2024
Лікар був уважний, спокійний, провів огляд дитини, має підхід до дітей, дитині дуже сподобався лікар. Лікар назначив лікування, лікуємося тільки другий день, але стан вже покращився
Олександр 19 Серпень 2024
Візит сподобався, все було в принципі нормально, без будь-яких зауважень.
Галина 31 Липень 2024
Візит влаштував, зауважень немає, консультація сподобалася, звертатимемося, в разі потреби, дякую.
Юрій 30 Липень 2024
Прийомом задоволений, лікарем і консультацією також, дякую.
Тереза 20 Липень 2024
Добре поговорили з лікарем. Лікар виконав свою роботу на відмінно, питань ніяких не залишилося.
Світлана 03 Липень 2024
Прийомом задоволена, дуже дякую,візит влаштував, зауважень немає, консультація сподобалася, звертатимемося, в разі потреби, дякую.
Христина 01 Липень 2024
Візит пройшов чудово у цього лікаря. Дуже нам сподобався лікар.