Лікар Сімейний лікар Шкуренко Валентина Григорівна на Doc.ua

Шкуренко Валентина Григорівна

Лікар спеціалізується на сімейній медицині. Займається лікуванням таких хвороб, як: грип, бронхіт, ангіна, риніт, панкреатит, гастрит, цистит
Відгуків

Про лікаря

• Пройшла атестацію в атестаційній комісії при Управлінні охорони здоров’я Київської ОДА і присвоєна перша кваліфікаційна категорія зі спеціальності лікаря – педіатра, (2000)
  • Пройшла атестацію в атестаційній комісії при Департаменті охорони здоров’я Київської облдержадміністрації та підтверджена перша  кваліфікаційна категорія зі спеціальності «Педіатрія», (2015)

Освіта

• Київський медичний інститут за спеціальністю педіатрія, присвоєно кваліфікацію лікаря, (1975)

Курси

Лікування захворювань