Клініка сімейної медицини «Біхелсі» оснащена високотехнологічним та сучасним медичним обладнанням, що дозволяє проводити якісне обстеження пацієнтів та здійснювати своєчасну діагностику захворювань
вул. Бондаренка, 2
Голосіївський,
У широкопрофільними медичному центрі особлива увага приділяється діагностиці, точність результатів якої сприяє попередженню розвитку захворювань. Для здійснення діагностичних досліджень застосовується сучасне обладнання, а виконання процедур відповідає найвищим вимогам якості.
вул. Оноре де Бальзака, 80
Деснянський, м.Лісова м.Оболонь
Медичний центр «МАКСИМЕДИКАЛ» є багатопрофільною клінікою, яка може запропонувати вам широкий спектр послуг, у тому числі діагностичних. Досвід лікарів та сучасне обладнання в клініці стануть запорукою вашого одужання та покращення якості життя.
вул. Академіка Курчатова, 23 А
Деснянський, м.Чернігівська м.Лісова
У медичному центрі «ANGIOS» проводять діагностичні послуги: УЗД судин верхніх та нижніх кінцівок, УЗД внутрішніх органів та систем.
пр-т Голосіївський, 27, офіс 112, 112А
Голосіївський, м.Голосіївська м.Деміївська
Гінекологічний центр «Надія» на Володимирській спеціалізується на проблемах репродуктивного здоров'я жінок та проводить точну діагностику. Серед лікарів цього центру висококваліфіковані фахівці, які пройшли навчання у найкращих клініках.
вул. Володимирська, 69
Печерський, м.Університет м.Олімпійська м.Площа Українських Героїв
Діагностичний центр проводить цифрову мамографію, ультразвукову діагностику (з еластрографією), діагностику хребта без рентгенівського опромінення
м. Київ, провулок Ярослава Хомова, будинок 3 (БЦ Хомов)
Солом'янський, м.Вокзальна
Ми застосовуємо точні методи діагностики щоб бути на крок попереду виникнення серйозних стоматологічних захворювань. Ми переконані в тому, що серйозна стоматологія не може існувати без застосування провідних технологій та результаті інноваційних світових досягнень.
вул. Василя Тютюнника, 37/1, «Престиж Хол»
Печерський, м.Палац Україна
вул. Старонаводницька, 13, Царське Село
Печерський, м.Печерська
вул. Костянтинівська, 22/17
Подільський, м.Контрактова площа
Приватний гінекологічний кабінет з найсучаснішим медичним обладнанням — трансвагінальне узд, відеокольпоскопія, аналізи (співпраця з Діла), радіохвильове лікування на апараті Надія 4.
вул. Волошкова, 30
Київська область,