Клініка Мироненко на Котляревського 3навул. Котляревського, 3
Діагностичний центр
  • Паркінг
  • Оплата карткою

Медичний центр Міроненко: діагностика та консультації Наша клініка – це сучасний діагностично-консультативний центр, де головний пріоритет — ваше здоров’я та точність діагностики. Ми пропонуємо повний спектр послуг: консультації лікарів різних спеціальностей, лабораторні аналізи, УЗД всіх органів та систем, ЕКГ та інші дослідження. Прийом ведуть досвідчені лікарі вищої категорії, кандидати медичних наук. Завітайте до нас для комплексного обстеження, планового огляду або за професійною консультацією – ми дбаємо про вас на найвищому рівні.

• пн - пт : 8:00 - 20:00
  • сб : 9:00 - 15:00
  • нд : вихідний

вул. Котляревського, 3

Без району,

Записатись

Рейтинг діагностичного центру розраховується на основі
реальних відгуків

Клініка Мироненко ЛДЦ: ваш надійний партнер у діагностиці та збереженні здоров'я

Філія Клініка Мироненко — це сучасна клініка, створена для комплексного підходу до вашого благополуччя. Наше головне завдання — надавати послуги консультативно-діагностичного спрямування на рівні європейських стандартів, поєднуючи точність діагностики, експертність лікарів та комфорт пацієнта під одним дахом. Ми прагнемо бути не просто медичною установою, а вашим довіреним центром здоров'я, куди звертаються для планових оглядів, профілактики та вирішення будь-яких проблем з самопочуттям.

Філософія клініки: Точність. Довіра. Комфорт.

Ми переконані, що якісна медицина починається з правильно поставленого діагнозу. Тому вся інфраструктура нашої клініки організована навколо цієї ідеї. Тут ви можете пройти повний цикл: від первинної консультації з лікарем та необхідних лабораторно-інструментальних досліджень до отримання розгорнутого висновку та чітких рекомендацій. Ми усуваємо необхідність метушні між різними установами, економлячи ваш час та нерви.

Наші ключові переваги:

1. Експертні кадри — основа клініки. Наше найбільше надбання — це команда лікарів-практиків з фундаментальним досвідом. Ми спеціально зібрали фахівців, чиї імена відомі в професійному середовищі. Серед них — лікарі вищої категорії, кандидати медичних наук, спеціалісти з 20-30-річним стажем, які постійно вдосконалюють свою кваліфікацію. Це забезпечує глибину аналізу: наші лікарі не тільки базуються на симптомах, але й здатні оцінити стан здоров'я комплексно, враховуючи тонкі взаємозв'язки в організмі.
  2. Суцільна діагностика в одному місці. Клініка обладнана для швидкого та точного обстеження:
    • Власна лабораторна база: ми проводимо широкий спектр аналізів — від загальних клінічних до складних біохімічних, гормональних та імунологічних досліджень. Швидкість отримання та достовірність результатів є нашим пріоритетом.
    • Сучасна ультразвукова діагностика: на апаратах експертного класу проводимо УЗД всіх органів і систем: черевної порожнини, нирок, серця (ЕхоКГ), щитоподібної залози, судин голови та кінцівок, суглобів, органів малого тазу та молочних залоз.
    • Функціональна діагностика: стандартне проведення електрокардіографії (ЕКГ) для оцінки роботи серця.
  3. Орієнтація на пацієнта. Ми створили клініку, в якій зручно:
    • Запис онлайн: ви можете легко запланувати візит на зручний час.
    • Чітка організація: мінімум очікування, логічна маршрутизація від кабінету до кабінету.
    • Комфортні умови: затишні приміщення, доброзичливий адміністративний персонал, атмосфера, що знижує тривогу.
    • Консолідовані результати: всі висновки лікарів та результати аналізів можуть бути зібрані в єдину картину, що дозволяє отримати цілісне уявлення про здоров'я.

Спектр послуг клініки:

• Консультації провідних фахівців: сімейний лікар, кардіолог, гінеколог, дерматолог, ортопед-травматолог, дитячий психіатр та ін.
  • Комплексні програми обстежень (Check-up): індивідуально підібрані пакети для чоловіків, жінок різного віку, з метою ранньої діагностики захворювань.
  • Передопераційне обстеження (підготовка до операцій): збір необхідних аналізів та висновків фахівців.
  • Профілактичні огляди: для дорослих та дітей.
  • Диспансеризація: супровід пацієнтів із хронічними захворюваннями.

Наша відмінність — це синергія. Ми поєднали не просто окремих лікарів та апарати, а створили систему, де кожна ланка працює на загальний результат — ваше здоров'я. Обравши нашу клініку, ви отримуєте не окремі послуги, а цілісний, продуманий сервіс, побудований на довірі та професіоналізмі.

Медичний центр Міроненко — де діагностика стає основою для вашого довголіття та якісного життя.