Рейтинг діагностичного центру розраховується на основі
реальних відгуків
Чудова клініка, спеціалісти тут доволі хороші. Мені все дуже сподобалося, візит пройшов добре.
Перший раз була в клініці. Гарне враження мені сподобалось
Сподобалось відношення та професіоналізм лікаря
У клініці все зручно, швидко
Безмежно вдячна пані Ангелині за уважність! Діагноз виявився невтішним, але завдякі цій людині я ще маю шанс поборотися за своє життя. Вражає те, що приходила я із запитом на обстеження ділянки прилеглої до проблемної і лікар могла написати, що там усе добре та й відпустити мене на подальші пошуки, але вона виявилася уважнішою і звернула увагу на те, де не ок, скерувала у вірному напрямку. Це не лише про професіоналізм, який поза сумнівами, це про людяність. Дякую!
Зверталась на обстеження УЗД серця. На прийомі була приємна атмосфера, лікар дуже приємна в спілкуванні, дуже симпатична жінка з сучасним підходом, адекватна. Лікар провела обстеження, заспокоїла, сказала що все добре, що дуже мене порадувало і вразило. Залишились гарні враження, все було дуже добре, спокійно і дуже мило з боку лікаря.
Все влаштувало на візиті. Лікар та персонал сподобались
Залишилися задоволені візитом. Дякую
Мені усе сподобалося в клініці.
У цій клініці дуже все сподобалося. Планую і надалі відвідувати саме цю клініку, вдячна за чудовий візит та допомогу.