Doc.ua - бронь ліків у декілька кліків! Знижка до 30% у понад 6000 аптек
Упс! Даного препарату немає в жодній аптеці наших партнерів
Форма випуску: | Спрей |
---|---|
Кому можна: | Дорослим, Дітям |
Спосіб введення: | Для ротової порожнини |
Температура зберігання: | Кімнатна температура |
---|---|
Взаємодія з їжею: | Не має значення |
Аpis mellifica D7 – 1,25 г, Atropa belladonna D5 - 1,25 г, Calendula officinalis D3 – 1,25 г, Echinacea purpurea D5 – 1,25 г, Phytolacca Americana D3 – 1,25 г, Plantago major D3 – 1,25 г, Salvia officinalis D3 – 1,25 г, Vincetoxicum hirundinaria D5 – 1,25 г. Содержит 25% об. этанола 96%
Рекомендують для профілактики запальних процесів ротової порожнини.
Для дорослих і дітей у віці старше 12 років: зазвичай розпорошувати одноразово (1 розпилення відповідає 0,132-0,147 мл) 3 рази на добу.
Для дітей у віці 6-12 років: зазвичай розпорошувати одноразово (1 розпилення відповідає 0,132-0,147 мл) 2 рази на добу.
Не рекомендується вживати дітям віком до 6 років, в період вагітності або годування груддю.
Підвищена чутливість до будь-яких активних компонентів.
Придбати Вінцель спрей 20 мл можна в одній з аптек-партнерів сервісу Doc.ua - швидко, зручно та вигідно! Середня ціна на Вінцель спрей 20 мл серед різних аптек міста становить 0.0 грн.
За допомогою сервісу Doc.ua ви можете легко знайти та забронювати Вінцель спрей 20 мл, а також дізнатися ціну на препарат у вашому місті.
Перед тим, як здійснити покупку препарату, можна проконсультуватися в аптеці з фармацевтом і уточнити питання щодо препарату, що вас цікавлять. На нашому сайті ви також можете ознайомитися з інформацією: "Як застосовувати Вінцель спрей 20 мл?" згідно з інструкцією до препарату або “Які є аналоги Вінцель спрей 20 мл?” перед замовленням препарату.