Doc.ua - бронь ліків у декілька кліків! Знижка до 30% у понад 6000 аптек
Упс! Даного препарату немає в жодній аптеці наших партнерів
Кому можна: | Дорослим, Дітям |
---|
Стетоскоп Раппорта Paramed предназначается для прослушивания тонов легких и сердца. Благодаря многоцелевому стетоскопу с высокой чувствительностью легко удается определять низкие и высокие тона, даже самый слабый шум. Три запасных комплекта ушных олив разной конфигурации позволяют выбирать самое оптимальное в конкретном случае использование. Стетоскоп идеально подходит для домашнего и профессионального использования. Стетоскоп Раппорта Paramed изготовлен из таких материалов как пластик, латекс и металл.
Особенности стетоскопа фонендоскопа Раппопорт Paramed:
Придбати Стетоскоп Paramed тип Раппапорт жовтий можна в одній з аптек-партнерів сервісу Doc.ua - швидко, зручно та вигідно! Середня ціна на Стетоскоп Paramed тип Раппапорт жовтий серед різних аптек міста становить 0.0 грн.
За допомогою сервісу Doc.ua ви можете легко знайти та забронювати Стетоскоп Paramed тип Раппапорт жовтий, а також дізнатися ціну на препарат у вашому місті.
Перед тим, як здійснити покупку препарату, можна проконсультуватися в аптеці з фармацевтом і уточнити питання щодо препарату, що вас цікавлять. На нашому сайті ви також можете ознайомитися з інформацією: "Як застосовувати Стетоскоп Paramed тип Раппапорт жовтий?" згідно з інструкцією до препарату або “Які є аналоги Стетоскоп Paramed тип Раппапорт жовтий?” перед замовленням препарату.