Doc.ua - бронь ліків у декілька кліків! Знижка до 30% у понад 6000 аптек
Кому можна: | Дорослим |
---|
Вода, натрий лаурет сульфат, акрилатес кополимер, кокамидопропилбетаины, ПЭГ-7 глицерил кокоат, диметиконол, ТЭА -додецилбензенесульфонат, отдушка, дисульфид селена, гликоль дистеарат, коко-глюкозид, глицерил олеат, глицерил стеарат, салициловая кислота, лимонная кислота, триэтиленгликоль, бензиловый спирт, пропиленгликоль, метилхлороизотиазолинон, метилизотиазолинон,
натрия гидроксид.
Действие шампуня:
Формула шампуня СУЛЬСЕНА против перхоти создана на основе активного дерматологического компонента – дисульфида селена (SeS2), обладающего уникальной способностью оказывать направленное действие на основную причину образования перхоти – дрожжевой грибок Pityrosporum Ovale. Дисульфид селена - единственный противоперхотный компонент, обладающий тройным действием:
Поэтому шампунь СУЛЬСЕНА против перхоти одновременно борется с пятью причи
Придбати Шампунь Сульсена проти лупи, 150 мл можна в одній з аптек-партнерів сервісу Doc.ua - швидко, зручно та вигідно! Середня ціна на Шампунь Сульсена проти лупи, 150 мл серед різних аптек міста становить 136.55 грн.
За допомогою сервісу Doc.ua ви можете легко знайти та забронювати Шампунь Сульсена проти лупи, 150 мл, а також дізнатися ціну на препарат у вашому місті.
Перед тим, як здійснити покупку препарату, можна проконсультуватися в аптеці з фармацевтом і уточнити питання щодо препарату, що вас цікавлять. На нашому сайті ви також можете ознайомитися з інформацією: "Як застосовувати Шампунь Сульсена проти лупи, 150 мл?" згідно з інструкцією до препарату або “Які є аналоги Шампунь Сульсена проти лупи, 150 мл?” перед замовленням препарату.