Doc.ua - бронь ліків у декілька кліків! Знижка до 30% у понад 6000 аптек
Форма випуску: | Шампунь |
---|---|
Кому можна: | Дорослим |
Шампунь против выпадения волос отлично очищает и ухаживает за кожей головы и волосами, заметно укрепляет и приостанавливает выпадение волоc, улучшает состояние и внешний вид волос, оставляя их бархатисто гладкими и блестящими, волосы лучше укладываются и расчесываются.
Состав
Экстракт полевого хвоща, трихоген, нутриплюс, комплекс витаминов A, E, F, провитамин B5, инутек.
Способ применения
Нанесите небольшое количество шампуня на влажные волосы и осторожно массируйте кожу головы, пока она не напенится. Оставить на 2-3 минуты, затем тщательно смыть водой. Повторите при необходимости. Используйте 3-4 раза в неделю в течение 1 месяца, затем не реже одного раза в неделю.
Придбати Шампунь Farmona Radical Med проти випадання волосся, 300 мл можна в одній з аптек-партнерів сервісу Doc.ua - швидко, зручно та вигідно! Середня ціна на Шампунь Farmona Radical Med проти випадання волосся, 300 мл серед різних аптек міста становить 230.0 грн.
За допомогою сервісу Doc.ua ви можете легко знайти та забронювати Шампунь Farmona Radical Med проти випадання волосся, 300 мл, а також дізнатися ціну на препарат у вашому місті.
Перед тим, як здійснити покупку препарату, можна проконсультуватися в аптеці з фармацевтом і уточнити питання щодо препарату, що вас цікавлять. На нашому сайті ви також можете ознайомитися з інформацією: "Як застосовувати Шампунь Farmona Radical Med проти випадання волосся, 300 мл?" згідно з інструкцією до препарату або “Які є аналоги Шампунь Farmona Radical Med проти випадання волосся, 300 мл?” перед замовленням препарату.