Doc.ua - бронь ліків у декілька кліків! Знижка до 30% у понад 6000 аптек
---|---|
Взаємодія з їжею: | Не має значення |
діюча речовина: сірка;
1 г мазі містить 0,33 г сірки;
допоміжні речовини: парафін білий м’який, вода очищена, емульгатор Т2.
Захворювання шкіри – себорея, сикоз, мікози, псоріаз. Лікування корости (у складі комбінованої терапії).
Підвищена чутливість до препарату.
Сірчану мазь просту застосовувати зовнішньо. Мазь наносити на уражені ділянки шкіри 2-3 рази на добу. При лікуванні корости схема застосування препарату та вимоги щодо дотримання правил особистої гігієни визначає індивідуально лікар.
Протипоказано дітям віком до 3 років. Дітям віком від 3 до 12 років застосовувати препарат тільки за рекомендацією лікаря з урахуванням співвідношення користь/ризик.
Придбати Серная мазь простая мазь 33,3 % 50 г можна в одній з аптек-партнерів сервісу Doc.ua - швидко, зручно та вигідно! Середня ціна на Серная мазь простая мазь 33,3 % 50 г серед різних аптек міста становить 41.03 грн.
За допомогою сервісу Doc.ua ви можете легко знайти та забронювати Серная мазь простая мазь 33,3 % 50 г , а також дізнатися ціну на препарат у вашому місті.
Перед тим, як здійснити покупку препарату, можна проконсультуватися в аптеці з фармацевтом і уточнити питання щодо препарату, що вас цікавлять. На нашому сайті ви також можете ознайомитися з інформацією: "Як застосовувати Серная мазь простая мазь 33,3 % 50 г ?" згідно з інструкцією до препарату або “Які є аналоги Серная мазь простая мазь 33,3 % 50 г ?” перед замовленням препарату.