Doc.ua - бронь ліків у декілька кліків! Знижка до 30% у понад 6000 аптек
Упс! Даного препарату немає в жодній аптеці наших партнерів
Форма випуску: | Крем |
---|---|
Кому можна: | Дорослим, Аллергікам, Діабетикам, Водіям |
Спосіб введення: | Зовнішнє |
Взаємодія з їжею: | Не має значення |
---|
діюча речовина: пенцикловір;
1 г крему містить пенцикловіру у перерахуванні на 100 % речовину 10 мг;
допоміжні речовини: парафін білий м’який, олія мінеральна, диметикон, пропіленгліколь, поліетиленгліколю (макроголу) цетостеариловий ефір, спирт цетостеариловий, титану діоксид (Е 171), акриламід/натрію акрилоїлдиметилтаурат сополімер/ізогексадекан/полісорбат 80, вода очищена.
Герпес губ (Herpes labialis).
Підвищена чутливість до пенцикловіру, фамцикловіру або до інших компонентів препарату (наприклад пропіленгліколю). Не слід застосовувати пацієнтам з імунодефіцитом.
Для дорослих (включаючи пацієнтів літнього віку) та дітей віком від 12 років.
Крем слід застосовувати кожні 2 години (крім періоду сну), намагаючись наносити тільки на уражені герпесом ділянки шкіри.
Курс лікування становить 4 дні. Лікування бажано розпочинати якомога раніше, при появі перших ознак розвитку інфекції. Перед застосуванням крему слід вимити руки.
Дослідження впливу препарату
Придбати Пенцикловір-Фітофарм крем 1% 5 г можна в одній з аптек-партнерів сервісу Doc.ua - швидко, зручно та вигідно! Середня ціна на Пенцикловір-Фітофарм крем 1% 5 г серед різних аптек міста становить 0.0 грн.
За допомогою сервісу Doc.ua ви можете легко знайти та забронювати Пенцикловір-Фітофарм крем 1% 5 г, а також дізнатися ціну на препарат у вашому місті.
Перед тим, як здійснити покупку препарату, можна проконсультуватися в аптеці з фармацевтом і уточнити питання щодо препарату, що вас цікавлять. На нашому сайті ви також можете ознайомитися з інформацією: "Як застосовувати Пенцикловір-Фітофарм крем 1% 5 г?" згідно з інструкцією до препарату або “Які є аналоги Пенцикловір-Фітофарм крем 1% 5 г?” перед замовленням препарату.