Doc.ua - бронь ліків у декілька кліків! Знижка до 30% у понад 6000 аптек
Склад | Добова порція |
Холін | 165 мг |
Екстракт розторопші, з нього: | 270 мг |
Силімарин | 125 мг |
Холін бітартрат (46%), екстракт розторопші, гідроксипропілметілцелюлоза, магнієві солі жирних кислот, діоксид кремнію.
Вітамінний комплекс для печінки Orthomol Cholin Plus (Ортомол Холін Плюс) з холіном є найбільш якісним доповненням для підтримки нормальної функції печінки. Також він містить силімарин з екстракту плодів розторопші. Силімарин є гепатопротектором, захищає печінку від дії токсинів і використовується для лікування захворювань печінки
Orthomol Cholin Plus допомагає печінці знешкоджувати різні чужорідні речовини: алергени, отруту і токсини, видаляти з організму надлишки гормонів, шляхом розщеплення їх в нешкідливі, менш токсичні і легше видаляючи з організму сполуки. Оскільки печінка дуже чуйно реагує на ліки, алкоголь, куріння, неякісні продукти, наш організм потребує її повноцінної роботи. Orthomol Cholin Plus з холіном допоможе очистити організм і, якнайкраще, відновити нормальне функціонування печінки.
Щодня приймати 2 капсули до або після прийому їжі, запиваючи достатньою кількістю рідини.
Курс застосування: 30 днів.
Придбати Orthomol Холін Плюс (для печінки) №60 можна в одній з аптек-партнерів сервісу Doc.ua - швидко, зручно та вигідно! Середня ціна на Orthomol Холін Плюс (для печінки) №60 серед різних аптек міста становить 1,892.35 грн.
За допомогою сервісу Doc.ua ви можете легко знайти та забронювати Orthomol Холін Плюс (для печінки) №60, а також дізнатися ціну на препарат у вашому місті.
Перед тим, як здійснити покупку препарату, можна проконсультуватися в аптеці з фармацевтом і уточнити питання щодо препарату, що вас цікавлять. На нашому сайті ви також можете ознайомитися з інформацією: "Як застосовувати Orthomol Холін Плюс (для печінки) №60?" згідно з інструкцією до препарату або “Які є аналоги Orthomol Холін Плюс (для печінки) №60?” перед замовленням препарату.