Doc.ua - бронь ліків у декілька кліків! Знижка до 30% у понад 6000 аптек
Упс! Даного препарату немає в жодній аптеці наших партнерів
Форма випуску: | Розчин |
---|---|
Кому можна: | Дорослим, Дітям, Аллергікам, Діабетикам |
Спосіб введення: | Крапельниці |
Температура зберігання: | Кімнатна температура |
---|---|
Взаємодія з їжею: | Не має значення |
діючі речовини: 1000 мл розчину містять L-тирозину 0,3 г, L-триптофану 0,27 г,L-фенілаланіну 0,57 г, L-треоніну 0,646 г, L-серину 0,51 г, L-проліну 0,595 г, гліцину 0,51 г, L-аланіну 0,951 г, L-валіну 1,393 г, L-метіоніну 0,85 г, L-ізолейцину 0,85 г, L-лейцину 1,02 г, L-лізину гідрохлориду 0,955 г, L-гістидину 0,714 г, L-аргініну 1,071 г, кальцію хлориду дигідрату 0,184 г, магнію хлориду гексагідрату 0,051 г, натрію лактату 4,48 г, натрію хлориду 5,38 г;
допоміжні речовини: кислота хлористоводнева концентрована, вода для ін’єкцій.
Лікування пацієнтів з хронічною нирковою недостатністю, в тому числі пацієнтам із синдромом недостатнього харчування, які перебувають на перитонеальному діалізі.
НУТРИНІЛ призначений лише для інтраперитонеального введення. Внутрішньовенне введення не допускається.
Розчини для перитонеального діалізу слід підігріти у зовнішньому захисному пакеті до 37 °С для покращання комфорту пацієнта. Однак використовувати для цього слід лише сухе тепло (наприклад, грілку-подушку, нагрівальну пласт
Придбати Нутриніл ПД4 з 1,1% +амінок. р-н для перитонеального діалізу мішок 2 л №5 можна в одній з аптек-партнерів сервісу Doc.ua - швидко, зручно та вигідно! Середня ціна на Нутриніл ПД4 з 1,1% +амінок. р-н для перитонеального діалізу мішок 2 л №5 серед різних аптек міста становить 0.0 грн.
За допомогою сервісу Doc.ua ви можете легко знайти та забронювати Нутриніл ПД4 з 1,1% +амінок. р-н для перитонеального діалізу мішок 2 л №5, а також дізнатися ціну на препарат у вашому місті.
Перед тим, як здійснити покупку препарату, можна проконсультуватися в аптеці з фармацевтом і уточнити питання щодо препарату, що вас цікавлять. На нашому сайті ви також можете ознайомитися з інформацією: "Як застосовувати Нутриніл ПД4 з 1,1% +амінок. р-н для перитонеального діалізу мішок 2 л №5?" згідно з інструкцією до препарату або “Які є аналоги Нутриніл ПД4 з 1,1% +амінок. р-н для перитонеального діалізу мішок 2 л №5?” перед замовленням препарату.