Doc.ua - бронь ліків у декілька кліків! Знижка до 30% у понад 6000 аптек
Упс! Даного препарату немає в жодній аптеці наших партнерів
Форма випуску: | Рідина |
---|---|
Кому можна: | Дорослим, Дітям, Аллергікам, Діабетикам, Водіям |
Спосіб введення: | Зовнішнє |
Взаємодія з їжею: | Не має значення |
---|
Cклад лікарського засобудіючі речовини: тридеканаміну ундециленат;1 флакон (30 мл розчину) містить тридеканаміну ундециленату 0,132 г;допоміжні речовини: триетиленгліколь, етанол 96 %, вода очищена.
Показання для застосуванняЛікування та профілактика дерматомікозів, особливо міжпальцевого/підошовного дерматомікозу стоп (tinea interdigitalis pedum), поверхневих епідермофітій, трихофітій, кандидозів і змішаних інфекцій шкіри та зовнішнього слухового проходу.
ПротипоказанняПідвищена чутливість до тридеканаміну ундециленату або до інших компонентів препарату.
Спосіб застосування та дози.Дорослим та дітям віком від 2 років спрей наносять шляхом розпилення безпосередньо на уражені ділянки шкіри або закладають ватні тампони, змочені розчином у зовнішній слуховий прохід з інтервалами 8-12 годин (бажано вранці та ввечері), до зникнення симптомів захворювання.
Для повного заживлення та профілактики рецидивів препарат продовжують застосовувати ще протягом кількох тижнів 2-3 рази на тиждень.
У випадку, коли довготривале застосування призвело до надмірної сухості та злущування шкіри, слід додатково 2 рази на день наносити мазь із вмістом кальцію пантотенату.
Не рекомендується застосовувати препарат дітям молодше 2 років у зв'язку з можливим подразненням шкіри.
Придбати Нітрофунгін нео спрей 0,132 г 30 мл можна в одній з аптек-партнерів сервісу Doc.ua - швидко, зручно та вигідно! Середня ціна на Нітрофунгін нео спрей 0,132 г 30 мл серед різних аптек міста становить 0.0 грн.
За допомогою сервісу Doc.ua ви можете легко знайти та забронювати Нітрофунгін нео спрей 0,132 г 30 мл, а також дізнатися ціну на препарат у вашому місті.
Перед тим, як здійснити покупку препарату, можна проконсультуватися в аптеці з фармацевтом і уточнити питання щодо препарату, що вас цікавлять. На нашому сайті ви також можете ознайомитися з інформацією: "Як застосовувати Нітрофунгін нео спрей 0,132 г 30 мл?" згідно з інструкцією до препарату або “Які є аналоги Нітрофунгін нео спрей 0,132 г 30 мл?” перед замовленням препарату.