Doc.ua - бронь ліків у декілька кліків! Знижка до 30% у понад 6000 аптек
Кому можна: | Дорослим, Діабетикам |
Спосіб введення: | Зовнішнє |
Взаємодія з їжею: | Не має значення |
---|
діючі речовини: 1 г мазі містить ментолу рацемічного 25 мг, новокаїну (прокаїну гідрохлориду) 10 мг, анестезину (бензокаїну) 10 мг;
допоміжні речовини: олія мінеральна, парафін білий м'який, емульгатор Т-2, вода очищена.
Невралгії, міалгії, артралгії; дерматози, що супроводжуються свербежем.
Підвищена чутливість до компонентів препарату.
Застосовувати зовнішньо 2-3 рази на добу для розтирання болючих або уражених ділянок шкіри. Курс лікування залежить від форми та перебігу захворювання, а також від характеру супутньої терапії. Максимальна добова доза становить 9 г.
Не застосовувати дітям до 12 років.
Придбати Меновазан мазь 40 г можна в одній з аптек-партнерів сервісу Doc.ua - швидко, зручно та вигідно! Середня ціна на Меновазан мазь 40 г серед різних аптек міста становить 123.74 грн.
За допомогою сервісу Doc.ua ви можете легко знайти та забронювати Меновазан мазь 40 г, а також дізнатися ціну на препарат у вашому місті.
Перед тим, як здійснити покупку препарату, можна проконсультуватися в аптеці з фармацевтом і уточнити питання щодо препарату, що вас цікавлять. На нашому сайті ви також можете ознайомитися з інформацією: "Як застосовувати Меновазан мазь 40 г?" згідно з інструкцією до препарату або “Які є аналоги Меновазан мазь 40 г?” перед замовленням препарату.