Doc.ua - бронь ліків у декілька кліків! Знижка до 30% у понад 6000 аптек
Форма випуску: | Крем |
---|---|
Кому можна: | Дорослим, Дітям, Годуючим груддю, Аллергікам, Діабетикам, Водіям, Для вагітних |
Спосіб введення: | Зовнішнє |
Взаємодія з їжею: | Не має значення |
---|
Вода очищена, вазелін, цетеариловий спирт, мінеральна олія, цетомакрогол 1000 , феноксіетанол.
Mediderm 500 г крем призначається для догляду за ураженою шкірою при:
екземі
псоріазі
атопічний дерматит
Потрапляючи на шкіру, крем створює захисний бар'єр, що сприяє регулюванню водного балансу в глибоких шарах шкірного покриву. Уже після першого нанесення крему шкіра стає еластичною, м'якою.
Крем не має протипоказань. У його складу не входять барвники, ароматизатори і парабени, які здатні викликати алергічні реакції на шкірі.
Нанесіть трохи крему на уражену шкіру і розітріть до повного вбирання.
Крем можна використовувати немовлятам з першого місяця життя.
Придбати Медідерм крем 500г можна в одній з аптек-партнерів сервісу Doc.ua - швидко, зручно та вигідно! Середня ціна на Медідерм крем 500г серед різних аптек міста становить 368.84 грн.
За допомогою сервісу Doc.ua ви можете легко знайти та забронювати Медідерм крем 500г, а також дізнатися ціну на препарат у вашому місті.
Перед тим, як здійснити покупку препарату, можна проконсультуватися в аптеці з фармацевтом і уточнити питання щодо препарату, що вас цікавлять. На нашому сайті ви також можете ознайомитися з інформацією: "Як застосовувати Медідерм крем 500г?" згідно з інструкцією до препарату або “Які є аналоги Медідерм крем 500г?” перед замовленням препарату.