Doc.ua - бронь ліків у декілька кліків! Знижка до 30% у понад 6000 аптек
Кому можна: | Дорослим |
Температура зберігання: | від 5°C до 25°C |
---|
Склад
Sesamum Indicum Seed Oil, Octyldodecanol, Citrus Sinensis Peel Oil Expressed, Thymus Vulgaris Oil, Rosmarinus Officinalis Leaf Oil, Citrus Reticulata Peel Oil, Lycium Barbarum Fruit Extract, Olea Europaea Fruit Oil, Garcinia Indica Fruit Extract, Coffea Arabica Seed Extract, PEG-8, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, Ascorbic Acid, Citric Acid, Limonene, Linalool, Citral, Coumarin.
Властивості
Збагачене екстрактами ягід годжі, гарцинії і зеленої кави натуральне професійне масажна олія "Тайфун" на основі кунжутної олії. Вона живить і зволожує шкіру, відновлює її пружність, перешкоджає передчасному старінню і продовжує молодість.
100 % натуральне, без мінеральних олій. Без ВНТ/ВНА (бутилгідокситолуол / бутилгідроксианізол - синтетичні консерванти).
Властивості:
Придбати Масажна олія Тайфун, 300 мл можна в одній з аптек-партнерів сервісу Doc.ua - швидко, зручно та вигідно! Середня ціна на Масажна олія Тайфун, 300 мл серед різних аптек міста становить 228.36 грн.
За допомогою сервісу Doc.ua ви можете легко знайти та забронювати Масажна олія Тайфун, 300 мл, а також дізнатися ціну на препарат у вашому місті.
Перед тим, як здійснити покупку препарату, можна проконсультуватися в аптеці з фармацевтом і уточнити питання щодо препарату, що вас цікавлять. На нашому сайті ви також можете ознайомитися з інформацією: "Як застосовувати Масажна олія Тайфун, 300 мл?" згідно з інструкцією до препарату або “Які є аналоги Масажна олія Тайфун, 300 мл?” перед замовленням препарату.