Doc.ua - бронь ліків у декілька кліків! Знижка до 30% у понад 6000 аптек
Упс! Даного препарату немає в жодній аптеці наших партнерів
Кому можна: | Дорослим |
---|
Опис
Абсолютно готова до застосування маска із зеленої кембрійської глини з високою концентрацією мінералів призначена для сухої втомленої шкіри. Видобуток глини виробляється на глибині 40 м із покладів найдавнішої осадової породи кембрійського періоду.
Властивості
Насичує клітини оптимальною кількістю вологи, тонізує та релаксує. Очищає та розгладжує шкіру, збагачує киснем, виводить токсини, ідеально усуває сліди втоми та стресу. Шкіра стає пружною, еластичною та гладкою.
Спосіб застосування
На очищену шкіру нанести товстий шар маски, уникаючи ділянок навколо очей та губ. Через 10-15 хв. змити теплою водою. Застосовувати 1-2 рази на тиждень.
Склад
<Придбати Маска для обличчя Dermaglin зволожуюче-релаксуюча, 20 г можна в одній з аптек-партнерів сервісу Doc.ua - швидко, зручно та вигідно! Середня ціна на Маска для обличчя Dermaglin зволожуюче-релаксуюча, 20 г серед різних аптек міста становить 0.0 грн.
За допомогою сервісу Doc.ua ви можете легко знайти та забронювати Маска для обличчя Dermaglin зволожуюче-релаксуюча, 20 г, а також дізнатися ціну на препарат у вашому місті.
Перед тим, як здійснити покупку препарату, можна проконсультуватися в аптеці з фармацевтом і уточнити питання щодо препарату, що вас цікавлять. На нашому сайті ви також можете ознайомитися з інформацією: "Як застосовувати Маска для обличчя Dermaglin зволожуюче-релаксуюча, 20 г?" згідно з інструкцією до препарату або “Які є аналоги Маска для обличчя Dermaglin зволожуюче-релаксуюча, 20 г?” перед замовленням препарату.