Doc.ua - бронь ліків у декілька кліків! Знижка до 30% у понад 6000 аптек
Кому можна: | Дітям |
---|
Кружка непроливайка Canpol babies Улыбка является одной из 4-х кружек коллекции Хаберман для Canpol babies.
Мэнди Хаберман - английская мама изобретательница первой кружки-непроливайки, которую разработала для своей дочери. За свое изобретение она получила золотую медаль Global Women Investors and Innovators Network. Теперь Мэнди Хаберман присоединилась к команде опытных мам Canpol, а ее знаменитые кружки представлены в новой коллекции Хаберман для Canpol babies.
Кружка непроливайка Улыбка имеет уникальный клапан, позволяющий ребенку пить самостоятельно, ничего не проливая. Носик не раздражает нежные десны малыша, а удобные ручки позволяют легко брать и удерживать чашку в маленьких ладошках. Простая конструкция облегчает хранение кружки в чистоте.
Преимущества поильника:
Не содержит бисфенол-А.
Придбати Кружка непроливайка Canpol babies, 31/300, 200 мл можна в одній з аптек-партнерів сервісу Doc.ua - швидко, зручно та вигідно! Середня ціна на Кружка непроливайка Canpol babies, 31/300, 200 мл серед різних аптек міста становить 231.64 грн.
За допомогою сервісу Doc.ua ви можете легко знайти та забронювати Кружка непроливайка Canpol babies, 31/300, 200 мл, а також дізнатися ціну на препарат у вашому місті.
Перед тим, як здійснити покупку препарату, можна проконсультуватися в аптеці з фармацевтом і уточнити питання щодо препарату, що вас цікавлять. На нашому сайті ви також можете ознайомитися з інформацією: "Як застосовувати Кружка непроливайка Canpol babies, 31/300, 200 мл?" згідно з інструкцією до препарату або “Які є аналоги Кружка непроливайка Canpol babies, 31/300, 200 мл?” перед замовленням препарату.