Doc.ua - бронь ліків у декілька кліків! Знижка до 30% у понад 6000 аптек
Упс! Даного препарату немає в жодній аптеці наших партнерів
Форма випуску: | Крем |
---|---|
Кому можна: | Дорослим |
Спосіб введення: | Зовнішнє |
Температура зберігання: | від 5°C до 25°C |
---|
Крем робить шкіру рук розкішно м'якою, ніжною й гладенькою. Миттєво зволожує, сприяючи регенерації шкіри, позбавляє від сухості, лущення та свербіння.
Захищає шкіру рук від шкідливого впливу агресивних факторів зовнішнього середовища, наприклад, холоду й вітру, а також впливу агресивних мийних засобів.
Швидко вбирається, не залишаючи жирної плівки. Завдяки цьому ви можете виходити на вулицю відразу після нанесення крему, навіть за низької температури за вікном.
Засіб економно витрачається. Для одноразового нанесення потрібна буквально горошина крему.
Спосіб застосування
Щодня наносити необхідну кількість крему на чисту, суху шкіру рук масажними рухами до повного вбирання. Для максимального ефекту користуйтеся кремом після кожного контакту рук з водою.
РЕКОМЕНДОВАНІ ПОЄДНАННЯ
Рекомендуємо доповнити догляд за тілом наступними засобами:
Придбати Крем косметичний NATURE.med Доглянуті руки, 75 мл можна в одній з аптек-партнерів сервісу Doc.ua - швидко, зручно та вигідно! Середня ціна на Крем косметичний NATURE.med Доглянуті руки, 75 мл серед різних аптек міста становить 0.0 грн.
За допомогою сервісу Doc.ua ви можете легко знайти та забронювати Крем косметичний NATURE.med Доглянуті руки, 75 мл, а також дізнатися ціну на препарат у вашому місті.
Перед тим, як здійснити покупку препарату, можна проконсультуватися в аптеці з фармацевтом і уточнити питання щодо препарату, що вас цікавлять. На нашому сайті ви також можете ознайомитися з інформацією: "Як застосовувати Крем косметичний NATURE.med Доглянуті руки, 75 мл?" згідно з інструкцією до препарату або “Які є аналоги Крем косметичний NATURE.med Доглянуті руки, 75 мл?” перед замовленням препарату.